Кошик

6 почуття: як пробудити радість буття

Вважається, що у людини 5 почуттів: зір, дотик, смак, слух і нюх. Втім, є думка, що почуттів насправді 6. І шосте чуття – це незбагненне. Ми вибираємо вірити 6-ому почуттю – коли всі п'ять отримують сигнали задоволення, трапляється магія. Це і є воно!

І саме його – шосте відчуття – ми відчували, ставши частиною арт-фотопроекту Ліки Співаковської для Artnews. One «Three senses: Стиль. Мистецтво. Аромат».

Спочатку дотик і зір. У бутику модного українського бренду GOLETS 30 прекрасних гостей стали героїнями модної зйомки. В об'єктиві італійського фотографа Алекса Дані під особистим керівництвом дизайнера Олени Голець і автора проекту Ліки Співаковської вони приміряли різні образи – від романтичних, які ніжно пестять шкіру шовком, до грайливо-бунтарських – у смокінгах на тендітних дівочих силуетах. Все це – в інтер'єрному корнері від CO.DE Design: живих квітах і італійських меблях.

6 почуття: як пробудити радість буття

Далі смак і слух: бульбашки в келихах ігристого, приємна музика, щебетання героїнь – третє і четверте почуття не залишилися в стороні. Влучні професійні поради Алекса під час зйомки створювали справжню фешн-атмосферу – теж в скарбничку емоцій і почуттів!

6 почуття: як пробудити радість буття

Ну і звичайно нюх! Мало яка світська подія Києва обходиться без витонченого парфумерного обрамлення кращих авторських ароматів, і арт-фотопроект про стиль і мистецтво не став винятком. Кожна гостя отримала в подарунок набір міні-ароматів Montale, а під кожен образ героїні експерти нішевої парфумерії підбирали особливий аромат з парфумерної колекції BROCARD Niche Bar – і тоді образ ставав дійсно досконалим. І в цій досконалості народжувалося те саме шосте чуття – радість буття!

6 почуття: як пробудити радість буття

І ми точно знаємо, що її можна відтворити – будь ви в улюблених кедах або шовковій сукні. Приходьте в BROCARD Niche Bar на індивідуальну сесію по підбору вашого іменного ароматного вбрання – і нехай та сама магія йде з вами по життю завжди.

Попередня статтяІнжир у Premiere Note
Наступна статтяShaman MiN New York