Кошик

Бал править краса: BROCARD на ювілеї Viva!

Експерт по подарункам в нашій країні - це BROCARD

Всім відомо, що головний експерт по подарункам в нашій країні - це BROCARD. Рідкісне торжество обходиться без заповітного бірюзового пакетика з впізнаваним логотипом! Дні Народження - і поготів! Розкішний бал на честь ювілею Viva! не став винятком: одне з найгучніших і красивих заходів року пройшло з подарунками від BROCARD. На балу ми представили новий аромат Soleil від французького бренду Lalique - справжній сонячне світло у флаконі, з нотами кава-латте, мигдалю, жасмину і мускусу. Місце і час прем'єри було обрано не випадково: Viva! - журнал про зірок, а новий аромат Soleil з легкістю перетворює в зірку будь-яку з нас.

З Lalique Soleil знайомили зірки українського шоу-бізнесу

Крім чарівних дівчат-промоутерів, гостей балу з Lalique Soleil знайомили зірки українського шоу-бізнесу: співачки Аїда Ніколайчук, Анна Добриднєва та Лаура Марті, актриса і ведуча Олена Філонова, учасниця реаліті-шоу «Холостяк» Анетт Жорна. З особливим задоволенням гості приміряли витончений браслет, яким прикрашений флакон Soleil від Lalique - як і сам аромат, він витриманий в стилі грайливою жіночності і прикрашений золотистим медальйоном.

15 почесних номінацій з головними зірками українського шоу-бізу

Живі виступи Tayanna і Alekseev, звуки клавіш піаніста-віртуоза Євгена Хмари, контемпорарі-балет від учасників «Танців з зірками», 15 почесних номінацій з головними зірками українського шоу-бізу і звичайно ж бірюзові пакетики BROCARD - на сцені, в залі, на фото , постах і Сторіс в соціальних мережах. Всі 600 гостей заходу завершили вечір балу з приємними компліментами від BROCARD і улюбленого бренду українських селебрітіс Eisenberg Paris.

Бали закінчуються, але казка триває! Адже коли ваш тотем - Краса - по-іншому бути просто не може!

Попередня статтяARTDECO і BROCARD: 20 років разом!
Наступна статтяЧорна п'ятниця в BROCARD