Кошик

Догляд для сучасного життя

У наш час догляд за шкірою став справжнім ритуалом — жінки та чоловіки різного віку та національностей прагнуть стежити за собою і гарно виглядати, використовуючи для цього засоби різних косметичних марок.

Але і тепер корейський стандарт для догляду за шкірою обличчя залишається надзвичайно високим, адже в Кореї красива та бездоганна шкіра є ознакою статусу і добробуту.

Існує навіть окреме поняття — К-Beauty — краса по-корейськи. Її головна відмінна риса полягає в багатоступеневому, 10-етапному догляді, який вимагає багато часу і великої кількості косметичних продуктів.

«Вендета» по-корейськи

Брайан О, молодий амбітний американець корейського походження, б'ютіголік і адепт краси по-корейськи,  переїжджаючи в нову квартиру чверть століття тому нарахував у своєму косметичному арсеналі аж 90 різних засобів догляду за шкірою! Але 16-годинний робочий день корпоративного юриста в Кремнієвій долині вже не залишав Браяну ані часу, ані сил на складний догляд за шкірою обличчя, до якого з дитинства його привчила мама.

Саме тоді у Брайана народилася ідея створити простий та зручний у використанні бренд, у якому багатоступеневий 10-12 етапний ритуал буде замінено одним супертехнологічним, ефективним та результативним засобом. Брайан О буквально оголосив вендету традиційному догляду по-корейськи і започаткував новий тренд у косметиці — моду на мінімалізм.

У результаті більш ніж 20-річних досліджень та технологічних розробок спільно з південнокорейським хіміком Кевіном Муном у 2017 році було створено бренд із геометричною назвою VENN.

Геометрія краси

Назва бренду походить від діаграми Вена: кілька складових, перетинаючись одна з одною, показують, як багато спільного вони мають. Діаграма відображає сутність бренду, його ДНК — поєднання та активну взаємодію трьох основних складових — науки, природи та способу життя:

  • Наука: VENN має власні наукові лабораторії для проведення досліджень, вивчення інгредієнтів та створення нових формул.
  • Природа: бренд використовує лише екологічно чисті та безпечні натуральні інгредієнти, багато з яких є традиційними для Південної Кореї.
  • Спосіб життя: косметичні засоби VENN зручні у використанні, прості у нанесенні та мають високу ефективність. Вони чудово поєднуються між собою та з косметичними засобами інших марок. Ергономічна упаковка та багатофункційність засобів «все-в-одному» стане в нагоді і під час відряджень, і під час мандрівок.

Запатентовані технології

В основу формул усіх косметичних засобів VENN покладено запатентовану технологію концентрації Concentric Technology™, яка в свою чергу складається із трьох «китів»:

  • технології солюбілізації, яка дозволяє створювати водорозчинні форми натуральних компонентів і використовувати їх високі концентрації у формулах продуктів, водночас зберігаючи їх ефективність.
  • технології доставки, яка націлена на швидку та ефективну доставку ключових інгредієнтів у глибокі шари шкіри за допомогою «кур'єрів» — гідрофільних та гідрофобних активних речовин, що імітують структуру шкіри.
  • технології зволоження, яка генерує зволоження на поверхні та у глибоких шарах шкіри протягом 24 годин.

Використання цих запатентованих новаторських технологій дозволило VENN включити до складу своїх засобів основний метаболіт і ключовий компонент женьшеню — сполуку Ginsenoside Compound K. Ця особлива сполука має антивікові властивості, сприяє захисту від вільних радикалів, стимулює синтез колагену, зменшує появу зморшок та покращує еластичність та пружність шкіри.

Вчені бренду також приділяють велику увагу дослідженню мікробіома — живої екосистеми мікроорганізмів  на поверхні нашої шкіри. Це перша лінія захисту від стресових факторів навколишнього середовища, яка відіграє помітну  роль у підтримці імунітету та здорового зовнішнього вигляду шкіри.

Сьогодні VENN створює склади із запатентованими комбінаціями пробіотиків та пребіотиків (синбіотиків), які допомагають збалансувати мікробіом та підтримати здоров'я шкіри.

VENN — розкіш у мінімалізмі

Концепція швидкого та зручного підходу від VENN «все-в-одному» підкорює світ.

Її основоположник, Брайан О, часто порівнює свій бренд з iPhone, винайдення якого назавжди змінило і наше сприйняття світу, і наше життя: «…iPhone — це універсальний пристрій, лише один предмет, за допомогою якого можна робити безліч операцій: телефонувати, робити фото, використовувати web-камеру, грати в ігри, дивитися відео. VENN готовий запропонувати такий самий універсальний підхід до догляду за шкірою!»

VENN — бренд, який спирається на сучасну науку і древній досвід, чисті натуральні інгредієнти та відповідає вимогам сучасного стилю життя.

Попередня статтяПравила відвідування магазинів в «червоній» зоні
Наступна стаття10 найкращих подарункових наборів до свят