Кошик

Досконалість догляду за тілом від ANNAYAKE

Досконалість догляду за тілом від ANNAYAKE

Вишукана лінія догляду за тілом ANNAYAKE 24H доповнилась двома цінними продуктами для забезпечення максимально комфорту , довготривалого зволоження шкіри та чуттєвого задоволення від процессу й результату - НІЖНИЙ СКРАБ ДЛЯ ТІЛА та ЖИВИЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ РУК.

Неймовірно стійкий результат довготривалого зволоження досягається завдяки комплексній дії основних активних компонентів цих продуктів:

Гіалуронова кислота - забезпечує глибоке зволоження шкіри.

Екстракт гранату - стимулює аквапорини, які є ключовими білками для циркуляції води в шкірі, і забезпечують тривале зволоження.

Ліпомоіст - екстракт водоростей, який утворює зволожуючу захисну оболонку на поверхні шкіри для тривалого зволоження.

Досконалість догляду за тілом від ANNAYAKE

Завдяки унікальному поєднанню активних зволожуючих компонентів із рисовою пудрою скраб забезпечує м’яке стимулююче відлущування ороговілих клітин шкіри.

Результат:

Оновлена, гладенька, рівна і сяюча, ваша шкіра відчуває себе комфортно і готова отримати максимум від наступних процедур догляду за тілом від ANNAYAKE. Адже у поєднанні з ЛОСЬЙОНОМ або ЖИВИЛЬНИМ КРЕМОМ ДЛЯ ДОВГОТРИВАЛОГО ЗВАЛОЖЕННЯ 24Н, цей засіб швидко стане невід'ємною частиною ритуалу краси для кожної жінки, яка прагне досконалості свого тіла.

Досконалість догляду за тілом від ANNAYAKE

Для потужного ефекту живлення та пом’якшення шкіри активні зволожуючі компоненти крему посилені олією копри (висушена м’якоть кокосового горіха), яка додатково допомагає активізувати ліпідний обмін і підтримувати в шкірі водний баланс.

Результат:

З першого застосування шкіра ваших рук стає м'якою та еластичною, стійкою до зовнішнього впливу. ЖИВИЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ РУК 24Н - ідеальний засіб, який захистить шкіру від зневоднення після частого миття рук та використання агресивних дезінфікуючих розчинів. Тож варто покласти його в сумочку і мати при собі у нагоді.

Подаруйте своїй шкірі турботливий догляд від ANNAYAKE 24H і вона неодмінно відповість розкішною красою.

Попередня статтяЯк вибрати туш для об'єму вій? 10 фаворитів від топових брендів
Наступна статтяМаст-хев зими: що робити, якщо потріскалися губи. 10 найкращих бальзамів для губ