Кошик

Girl Power і Краса: BROCARD на жіночому форумі SHE Congress

Учасники та спікери SHE Congress

Незалежна, успішна, самодостатня і, звичайно ж, красива – така вона, героїня нашого часу. У неї багато ролей і все ті ж 24 години в добі, але вона встигає не тільки блискуче грати їх усі, а й бути при цьому джерелом натхнення для тих, хто поруч. Ідеальна картина світу, чи не так? Але чи завжди нам комфортно в ролі «багаторукого Шиви»? Як часто нам здається, що ми не справляємося з усіма своїми ролями однаково добре? Де ми черпаємо сили і знаходимо натхнення?

Героїня нашого часу

Учасники та спікери SHE Congress (Smart, Happy, Elegant) вже котрий рік збираються, аби відповісти на головні питання сучасних супер-жінок (всіх нас!), вчать і мотивують один одного. Найвідоміші жінки нашої країни діляться переломними моментами, своїми «точками зростання», досвідом, який зробив їх сильнішими. Ну а BROCARD, звичайно ж, завжди на сторожі їх краси! За «обличчя» SHE Congress відповідав бренд Eisenberg Paris – візажист і бренд-амбасадори марки створювали для учасниць і спікерів конгресу макіяж, що сяє природною розкішшю.

Penhaligon's

Парфумерне обрамлення забезпечував офіційний будинок Британського Королівського двору – Penhaligon's – з новими ароматами колекції «Портрети». Відчути себе королевами могли всі учасниці – отримавши від BROCARD і Penhaligon's ароматні компліменти і новий привід відправитися за порцією радості в BROCARD Niche Bar – карти з додатковою знижкою в 20%, яка підсумовується з дисконтною карткою клієнта.

Невгамовний інтерес

Невгамовний інтерес прекрасних дам до ароматів і декоративної косметики протягом всіх 10 годин конгресу ще раз довів: якою б сильною, успішною, самостійною не була жінка, вона, перш за все, жінка і Красі – у всіх її проявах – в житті відводиться головна роль.

Попередня статтяЧорна п'ятниця в BROCARD
Наступна статтяOh my Gosh: провідний візажист данського бренду в BROCARD!