Кошик

Як зберегти колір фарбованого волосся надовго?

Як зберегти колір фарбованого волосся надовго

Нарешті бажаний відтінок «оселився» на волоссі. Але яке швидкоплинне це щастя, адже з кожним днем колір змінюється. Що робити, щоб отриманий відтінок залишився на локонах надовго?

Перші 48 годин після фарбування мити голову небажано, оскільки колір ще повністю не «розкрився». Через 2 доби можна повертатися до звичного б'юті-режиму: вимити голову шампунем для фарбованого волосся і нанести незмивний бальзам чи кондиціонер. Добре підійде безсульфатний шампунь, що дбайливо очищує волосся і майже не вимиває пігмент. При сушінні волосся феном чи гарячій укладці треба використовувати термозахист.

З другого тижня можна підключати до догляду спреї і масло для волосся, яке варто наносити на кінчики, щоб захиститися від ламкості і сухості. Бажано застосовувати засоби догляду тієї ж марки, що і використана фарба, адже виробники гарантують краще поєднання взаємодоповнюючих компонентів в такому випадку. Порушення цих правил часто призводить до небажаної зміни кольору і якості волосся, а такдож розчарування клієнта в своєму майстрі. Але в даному випадку винен не стиліст, який провів фарбування, а негамотний догляд.

З третього тижня можна починати використовувати маски для волосся і пігментовані засоби. Перші дозволяють надати волоссю м'якість і шовковистість, а відтінковий догляд заповнює пігментами порожнечі в волоссі, що утворюються після вимивання кольору. Маски краще використовувати не частіше 1-2 разів на тиждень замість кондиціонера.

На четвертому тижні арсенал можна значно розширити: додати різні зміцнюючі і живильні засоби, а також продукти спецпризначення (наприклад, спрей для сяйва або маскування відрослого коріння).

Попередня статтяDeep Forest від Mancera
Наступна статтяArabians Tonka Montale