Кошик

Краса на карантині

3 причини бути красивою на карантині

Звичні старі опори, на кшталт щоденної роботи, зустрічей по п'ятницях у барі з друзями, прогулянок лісом або вечірнім Подолом зруйнувалися. Це реальність. Скотилися до іпохондрії? Даремно. Ми раптово виявили 3 причини, навіщо бути красивою й доглянутою навіть на карантині.

1. Відображення в дзеркалі впливає на рівень гормонів. Коли ви дозволяєте собі мити голову раз на тиждень, ходити в розтягнутій футболці колишнього бойфренда, заварювати вермішель швидкого приготування, це підвищує рівень кортизолу (гормону стресу). Залиште кота і холодильник у спокої. Зробіть ті рутини, на які раніше не було часу або знаходилися відмазки: пілінг для тіла, зволожуюча маска для волосся, якісний манікюр - потрібне підкреслити.

2. Цілюща ароматерапія. Вченими доведено: цитрусові парфуми підвищують настрій і мають стимулюючу дію (тепер ви знаєте, як мотивувати себе на генеральне прибирання), тим часом запахи морської солі, деревини і зеленого чаю є потужними седативами. До першої групи належать: Moschino I Love Love і Dolce & Gabbana Light Blue, до другої: Elizabeth Arden Green Tea і Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt

3. Влаштуйте свято! Одягніть сукню, сходіть на вечерю у власну кухню як в кращий ресторан (навіть якщо там тільки бігмак, який вам недавно доставили), влаштуйте тиху вечірку інтроверта з червоним сухим і лаунжем - навіть Енді Уорхол так робив!

Ми дуже сподіваємося, що скоро все знову буде як і раніше, а поки дбайте й любіть себе - краще вас цього ніхто не зробить. Краса врятує! І ми їй у цьому допоможемо.

Попередня статтяRose Prick Tom Ford
Наступна статтяОбережно: шахраї!