Кошик

Новий магазин BROCARD у харківському ТРЦ Nikolsky

Одне з найбільш довгоочікуваних відкриттів: у Харкові відчинив двері ТРЦ Nikolsky – з концептуальним дизайном і інтер'єрами від португальської компанії Sonae Sierra, величезною площею – 106 тис. м², ресторанами, кінотеатром і 150 магазинами! Ми звикли перебувати тільки серед кращих, тому зустрічайте – новий BROCARD у харківському ТРЦ Nikolsky, по вулиці Пушкінська, 2А.

BROCARD став окрасою цього місця – одразу 376 м² краси, топові консультанти з досвідом і експертизою! Традиційна чорно-біла гама та інтуїтивно зрозуміла навігація всередині магазину зроблять процес шопінгу приємним і зрозумілим навіть для тих, хто у нас вперше: поділ зон на парфумерію, декоративну косметику, догляд за шкірою й волоссям.

Також ми дотрималися всіх правил пізнання авторських ароматів і виділили для них окремий зал. Ласкаво просимо у відокремлений простір нішевих брендів! Тут можна отримати консультацію і послухати аромати легендарних домів: Tiziana Terenzi, V Canto, Penhaligon's, Vilhelm Parfumerie, Trussardi Le Vie Di Milano, L'Artisan Parfumeur, Montale.

У новому магазині представлені більше 130 світових брендів парфумерії і косметики (CHANEL, Dior, Lancôme, Guerlain, Clarins, Givenchy, Gucci, Collistar, Dolce & Gabbana, Eisenberg Paris, Hermes, Trussardi, Lanvin, Payot, Elizabeth Arden, Carolina Herrera, Lacoste, Versace та інші).

У стильному мейкап-барі з неоновою підсвіткою можна зробити ідеальні селфі для своїх аккаунтів, протестувати новинки декоративної косметики, зробити свотчі, заручитися підтримкою професійних візажистів і вибрати оптимальні засоби для макіяжу!

Ми розуміємо, що в цьому світі є інтроверти, тому створили спеціальне місце, де гість зможе вибрати аромат без сторонньої допомоги. У новому магазині буде представлено стенд для самостійного підбору ароматів, в якому парфумерія сегментована не за брендами, а в рамках більш зрозумілих і звичних характеристик (свіжий, деревний, солодкий аромат).

Чекаємо в гості!

Попередня статтяП'ять акордів півонії
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін