Кошик

Обережно – шахрайство в інтернеті триває!

Онлайн-аферисти продовжують поширювати шахрайські пропозиції із використанням імені BROCARD та фірмового стилю бренду. Злодії застосовують вже напрацьовану схему обману: в інтернеті та соціальних мережах рекламують «безпрецедентний розпродаж» нібито від BROCARD і пропонують придбати парфуми або косметику провідних світових брендів за вкрай низькою ціною.

Обережно – шахрайство в інтернеті триває!

Насправді, реклама веде на сайти-фальшивки, які не мають жодного відношення до BROCARD і продають фальсифікат сумнівної якості. Будьте обережні! Підроблена косметично-парфумерна продукція може завдати серйозної шкоди вашому здоров'ю, проте пред’явити претензії до якості придбаного там товару ви навряд чи зможете: найімовірніше, ви не знайдете на такому сайті ані назви продавця, ані його місця знаходження.

Злочинну діяльність аферистів швидко викриває кіберполіція і системи безпеки великих компаній. Проте перш ніж сайти-фальшивки закривають, жертвами афери стають сотні людей.

Щоб не потрапити на «гачок» шахраїв  і не наразитися на небезпеку, уважно дивіться, куди веде реклама:

1. Фактична адреса сайту: зверніть увагу на домен і адресу в рядку браузера. Не варто довіряти ресурсу, якщо:   

  • адреса сайту відрізняється від адреси у посиланні, за яким ви перейшли на цей сайт;
  • сайт зареєстрований на домені без обмежень для реєстрації (com.ua, kiev.ua, in.ua, cc, biz тощо). Усі великі гравці українського ринку мають адреси сайтів в форматі «компанія.ua»!
  • сайт зареєстрований в іншій країні (російські, американські, німецькі, китайські та інші доменні імена мають насторожити, наприклад, .ru, .us, .to, .ca);
  • в адресному рядку відображається однакова адреса для усіх сторінок сайту.

2. Оформлення сайту: орфографічні, пунктуаційні та друкарські помилки, протиріччя в наданій інформації, «кривий» дизайн – все це видає шахраїв, які не вважають за необхідне створювати якісний контент і не мають на це часу.

3. Інформація/пропозиція неправдоподібно приваблива: ліквідація парфумів за собівартістю, дві/три і більше одиниць зазвичай дорогого товару за ціною однієї, брендові парфуми за 300 гривен під виглядом розпродажів конфіскату. Будьте розсудливими – за такою ціною оригінальна продукція продаватися не може!

4. Належність сайту компанії, про яку йде мова в рекламі. Введіть запит в Google – «офіційний сайт Брокард-Україна». Перший результат в рядку пошуку – brocard.ua –дійсний офіційний сайт компанії.

У разі виявлення випадків шахрайства під виглядом бренду BROCARD просимо повідомляти нам будь-яким зручним вам способом (гаряча лінія, лист на пошту [email protected], повідомлення в соціальних мережах) або використовувати функцію «поскаржитися на рекламу» у соціальних мережах.

Офіційні ресурси мережі BROCARD:
✔ інтернет-магазини: BROCARD.UA
✔ Facebook-сторінка: BROCARD Ukraine
✔ Instagram-аккаунт: instagram.com/uabrocard
✔ Youtube: youtube.com/c/BROCARD_UKRAINE
✔ Telegram канал: t.me/uabrocard

Гаряча лінія 0 800 50 888 0 і 0 800 50 50 07

Будь ласка, будьте розсудливими! Не довіряйте сумнівній рекламі та «атракціонам небачених щедрот».  

Пам’ятайте, що ми можемо гарантувати якість та оригінальність продукції тільки за умови замовлень на наших офіційних сайтах BROCARD.UA або придбання товарів в магазинах BROCARD, M.A.C, Kiehl’s.

Бажаємо вдалих покупок!

Попередня статтяЯк має змінитися косметичка після менопаузи?
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін