Кошик

Погода в домі: BROCARD Niche відвідав представник Esteban

директор нішевого бренду Estéban Гійом Фурні

Будинок – наше відображення. Тут ми шукаємо спокій, сюди кличемо близьких, тут зберігаємо секрети. Ви помічали, що кожна оселя має свій, неповторний запах – шкіряної оббивки, чистої білизни, ароматних «слідів» улюблених парфумів, кави або чаю з бергамотом, випічки і вимитого паркету? Аромат нашого житла – як почерк, по ньому можна впізнати нас безпомилково. Про те, як зробити цей «почерк» витончено-аристократичним, прекрасним леді – членам закритого клубу Марисі Горобець MGVC – розповів комерційний директор нішевого бренду Estéban Гійом Фурні.

Estéban майстер-клас по лінії засобів для житла

На зустрічі в київському BROCARD Niche Bar він провів майстер-клас по лінії засобів для житла: аромадіфузорам, спреям, оліям, ароматичним паличкам, букетам і у виборі ароматів порадив довіряти лише внутрішнім відчуттям. Послухайте себе й простір. Чи відчуваєте гармонію? Бінго! Магія злиття з ароматом відбулася. Свіжість гірського струмка, морозного зимового ранку або пробудження весни, Середземноморського узбережжя або кедрового гаю – у колекції Estéban є відображення для будь-якої домашньої історії.

Estéban приваблює парфумерних гурманів і всіх шанувальників загадкових історій

Уже 35 років Estéban приваблює не тільки парфумерних гурманів, але і всіх шанувальників загадкових історій: навколо нішевого будинку літає дух містицизму, імена творців ароматів тримають у найсуворішому секреті, а упаковки мають форму чохлів-оригамі й увінчані символічної підвіскою – алегорією на тему вмісту флакона.

Дивно, але факт: у випадку з ароматами для будинку Estéban розмір приміщення не має значення – унікальна технологія засобів робить їх однаково інтенсивними в будь-якій частині кімнати.

«Найважливіше – погода в домі» – ми всі пам'ятаємо цю просту істину. Аромати не можуть створити її за нас, але їм під силу додати їй повітряних крапель чарівництва. Гійом Фурні в черговий раз довів це на елегантному нетворкінгу красивих і успішних жінок клубу MGVC і BROCARD Niche Bar.

Попередня статтяOh my Gosh: провідний візажист данського бренду в BROCARD!
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін