Кошик

Покохати за допомогою ароматів

Чи здатні аромати закохати? Відповісти на це питання не так вже й просто, оскільки для багатьох із нас аромат — це часточка душі, наші почуття та емоції, показ власного характеру. І, якщо ми закохані, то, нерідко, намагаємося висловити це найпрекрасніше почуття у світі за допомогою аромату. Тим більше, аромат стане особливо коштовним для нас, якщо його піднесли як подарунок до Дня всіх закоханих. Магічний, гіпнотичний подих чудового еліксиру, що змушує думати лише про кохану або про коханого. Такими властивостями вирізняються аромати, які були та залишаються найбажанішими подарунками до Дня святого Валентина. Адже саме парфуми мають ту силу, яка найкраще показує наші почуття. Найчастіше, віддають перевагу парним ароматам. Можна згадати східний із квітковими та фруктовими відтінками The One і амбровий пряний The One for Men бренда Dolce&Gabbana. Квітковий, зі східними та фруктовими нюансами Gucci Guilty, і фужерний Gucci Guilty Pour Homme бренда Gucci. А як не згадати сповнений духу авантюризму 1 Million, із пряними та шкіряними акцентами, та медову квітково-фруктову фантазію Lady Million бренда Paco Rabanne. Вибираючи аромат, більшість закоханих зупиняють свій вибір на ароматах-унісекс, у такий спосіб закріплюючи свою єдність. Такими є творіння дому Lalique, із яких особливу увагу до себе привертають Woody Gold, із квітковими, деревними й амбровими етюдами, а також Spicy Electrum, що огортає східним і квітковим подихом. Також цікавий аромат для Неї та для Нього — Bois Dore із Collection Extraordinaire дому Van Cleef & Arpels, з яскравими східними акордами.

Про мрії та фантазії розповідають аромати модного дому Anna Sui. Secret Wish з фруктовими нотками, та зовсім нещодавно створений Fantasia Mermaid із ніжними квітами та медовими фруктами стануть чудовими подарунками до Дня всіх закоханих для зовсім молодої дівчини. Не залишать байдужими квітково-фруктова парфумована вода Poison Girl та яскравий і життєрадісний аромат Joy by Dior, сповнений ніжним звучанням квітів і фруктів. Гурманські мотиви стали досить популярними останніми роками. Декілька місяців тому модний дім Dolce&Gabbana представив аромат The Only One 2. У ньому м'які груша й ожина з'єдналися з кавою, квітами й амбровими акордами, створюючи піднесену та неповторну ауру, яка зробить День всіх закоханих особливо незабутнім.

У День святого Валентина найчастіше намагаються освідчитись. І почути у відповідь заповітне «ТАК» стане найголовнішою подією в житті. Допомогти в цьому зможе неперевершений аромат Si бренда Giorgio Armani, що підкорює фруктовими та квітковими нотками. А ще неймовірним різноманіттям акордів і тонів полонить парфумована вода Si Passione, здатна примножити кохання.

Напередодні Дня закоханих ми вибираємо подарунки своїм коханим. І, найчастіше, ми обираємо парфуми, адже лише вони можуть передати наші почуття та висловити наше кохання. Сподіваємося, що запропоновані в мережі магазинів парфумерії та косметики BROCARD аромати зможуть набагато міцніше поєднати закохані серця.

Попередня статтяBROCARD вітає з Днем закоханих!
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін