Кошик

Святково-гламурний макіяж із новою колекцією від Artdeco

Нова святкова колекція #Dream_of_Diamonds_&_Lights від ARTDECO зачаровує сяючими золотими, срібними та мідними відтінками для блискучого та гламурного макіяжу.

Насичені металеві відтінки палетки тіней цієї колекції для драматичних смокі айз та приголомшливого макіяжу для вечірки. Приємна м’яка текстура забезпечує комфортне нанесення, інтенсивне покриття та створює кремовий шовковистий фініш.

У складі формули тіней відсутні мінеральні олії, парабени й ароматизатори, що робить їх безпечнішими для чутливої шкіри повік.

Туш для вій з ефектом подовження #Long_Lash_Effect_Mascara має інноваційну щіточку, із безліччю маленьких м’яких щетинок, що профарбовує вії по всій довжині, піднімаючи їх і подовжуючи. Таким чином, тонкі волоски вій оптимально розділені. Кремова текстура туші обволікає вії та надає неповторний об’єм, забезпечує рівномірне нанесення без грудочок і комфорт протягом дня.

Формула туші містить суміш гліцерину, що зберігає вологу, та живильної касторової олії для збереження еластичності вій та забезпечення шовковистого блиску. Не містить парабенів, силіконів і тальку, тому підходить для чутливих очей і тих, хто носить контактні лінзи.

Сяюча помада #Lip_Jewels з незліченною кількістю блискучих перлин, що відбивають світлові промені, створює багатовимірний ефект та мерехтливий фініш на губах . М'яка формула помади містить олію бразильського горіха та вітамін Е, що забезпечує приємний комфорт на губах, не містить ланоліну, парабенів і тальку та має ніжний ароматом ванілі.

Двоколірні рум’яна лімітованої серії #Glam_Couture миттєво надають свіжості образу. Два ніжних кольори з легким блиском роблять щічки сяючими, а формула без парабенів та ароматизаторів піклується про вашу природну красу.

Світловідбиваючий та живильний освітлюючий праймер приховує дрібні зморшки й пігментацію, візуально вирівнюючи колір та текстуру шкіри, підкреслює її природне сяяння. Кремова текстура швидко поглинається й робить шкіру приємно м’якою.

Освітлюючий праймер наноситься після денного крему та ідеально підходить в якості основи під макіяж. Його також можна використовувати без макіяжу для надання природного та доглянутого вигляду шкірі.

Попередня статтяGOOD GIRL І BAD BOY SUPERSTARS лімітована колекція ароматів
Наступна статтяНазавжди переписати закони старіння — місія бренду RéVive.