Кошик

Тільки вперед: BROCARD знову в трійці кращих роботодавців!

До Нового року ще 3 тижні, і ми починаємо підбивати підсумки! Один уже готовий: за версією журналу «Фокус» BROCARD в 2019 увійшов до топ-3 найкращих роботодавців сфери ритейлу. Ми в рейтингу втретє поспіль, але кращі завжди!

При складанні списку номінантів враховувалося співвідношення зарплати щодо ринку і України в цілому, соціальні гарантії, можливості навчання, мотивація співробітників і перспективи кар'єрного росту.

Нам дійсно є, чим пишатися: у великій родині BROCARD майже 1700 співробітників, які ростуть і розвиваються разом із компанією. Наші люди працюють з нами по 5, 10, 12, 15 і навіть 20 років! Щороку ось уже 5 років поспіль наші кращі співробітники їздять у Париж – в цьому році 300 людей фотографувалися на фоні Ейфелевої вежі, гуляли по Монмартру і першими дізнавалися про всі новинки косметики й парфумерії на майстер-класах від топових брендів світу краси. Ми разом працюємо, разом вчимося, ми дружимо і разом займаємося спортом – вже три рази ми брали участь у київських марафонах, а під час осіннього забігу стали однією з найбільших корпоративних команд – 150 колег з офісу і магазинів!

Цей успіх – наш загальний! Якщо хочете стати частиною величезної дружньої команди, надсилайте резюме на [email protected] із зазначенням бажаної позиції!

BROCARD в 2019 увійшов до топ-3 найкращих роботодавців сфери ритейлу
Попередня статтяЗ дебютом: Kiehl`s тепер у Харкові!
Наступна статтяARTDECO і BROCARD: 20 років разом!