Кошик

В білому: найкращі б'юті-помічники нареченої

Весілля — той випадок, коли хочеться бути най-най. Найкрасивішою, найулюбленішою, найщасливішою. Традиційно образ нареченої дуже романтичний. Макіяж, біла «принцесна» сукня і туфлі, ошатний букет ніжних квітів та інші аксесуари покликані передати ніжність і любов, які панують в парі, а також підкреслити урочистість моменту.

Макіяж нареченої

У виборі макіяжу основними орієнтирами є колір волосся та очей нареченої, її тип шкіри. Особливий акцент робиться на очі. Згадаймо величезні, гранично виразні очі диснеївських принцес — саме вони передають романтичність образу.

Макіяж нареченої-блондинки

Макіяж нареченої-блондинки

Світла шкіра натуральних блондинок не терпить перевантаження яскравими кольорами, водночас повністю нюдовий макіяж теж небажаний. Основні рекомендації: тон природного кольору, напівпрозора помада або блиск, доглянуті, м'яко підкреслені брови. Для підсвічування — делікатний люмінайзер. Варіанти макіяжу очей: smoky eyes із м'яко-сірими або золотисто-коричневими тінями, графічні котячі стрілки з нюдовими тінями.

Макіяж нареченої-брюнетки

Макіяж нареченої-брюнетки

На відміну від блондинок, брюнеткам можна не боятися перестаратися із яскравістю брів. Взагалі чорне волосся дозволяє велику кольорову насиченість макіяжу. Ідеально укладені брови, рум'яна природного кольору або бронзатор замість них, вугільно-чорна туш для вій — це основа. Доречна насичена яскрава або злегка приглушених тонів помада.

Макіяж рудоволосої нареченої

Макіяж рудоволосої нареченої

У рудоволосих дівчат шкіра зазвичай дуже світла, тому важливо не помилитися з тональною основою. Деякі візажисти взагалі рекомендують використовувати не її, а ВВ-крем. Бронзатор треба використовувати обережно, він часто виглядає неприродно та грубо на блідій шкірі. Його замінить легкий рум'янець нюдового відтінку. Макіяж очей із м'якими зеленими тінями або всіма відтінками коричневого, темно-коричневою або графітовою підводкою і тушшю зробить образ теплим і привабливим.

Макіяж нареченої-шатенки

Макіяж нареченої-шатенки

Щоб мати ніжний і романтичний вигляд, шатенкам рекомендовано зробити акцент на очі, але акцент м'який. Як і рудоволосим, підійде темно-коричнева або графітова туш і така ж підводка. З каштановим волоссям дуже цікаво виглядають золоті тіні. Макіяж у нюдових тонах для шатенок особливо вдалий, оскільки самі вони досить яскраві. Щоб нюдова помада не виглядала нудною, можна покрити її глянцевим блиском, а якщо він кольоровий, то взагалі замінити ним помаду.

Аксесуари

Аксесуари доповнюють образ і надають йому завершеності. Найпопулярніший весільний аксесуар — букет нареченої. Неймовірно стильно, коли його колірна гамма перегукується з макіяжем. Наприклад, декілька рожевих півоній у букеті в тон рожевим губам, або помаранчева хризантема, що повторює кольором мідно-золоті тіні.

Елегантний і корисний аксесуар — клатч. Тут все традиційно, білий клатч для нареченої найбільш актуальний, зрозуміло, якщо у неї біле вбрання. Якщо ні, то клатч підбирають відповідно до кольору взуття, помади або прикрас.

Аксесуарb

Сережки, кольє і браслети мають гармоніювати з нарядом. Головне — не допустити надмірності. Стилісти рекомендують робити не більше двох акцентів. Наприклад, сережки та кольє, або кольє і браслет. Що стосується каблучок, то весілля — це той випадок, коли їх краще не надягати, щоб не відвертати увагу від обручки, головної прикраси цього свята.

Парфуми

Парфуми

Нареченим краще уникати важких, різких і задушливих парфумів, нехай і красивих. Навіть коротка процедура одруження втомлює, оскільки потребує великого емоційного навантаження. Якщо невдало вибрати парфуми, вони остаточно перенавантажуватимуть нервову систему як нареченої, так і її оточення. Результатом буде роздратованість, не завжди усвідомлювана та зрозуміла, а іноді навіть головний біль. Віддати перевагу варто легким, невагомим, романтичним ароматам. Краще квітковим, ніж східним, краще акватичним, ніж фруктовим.

Оцінити, чи вдалий вийшов образ, досить легко. Головний критерій — гарний настрій. Якщо погляд у дзеркало приносить нареченій радість, значить і макіяж вдалий, і аксесуари підібрані ідеально.

Попередня статтяЗима йде: зберігаємо сили
Наступна статтяПерсоналізовані консультації з експертом EISENBERG Paris