Кошик

Відповідь BROCARD на інформацію, розповсюджену у ЗМІ

Відповідь BROCARD на інформацію, розповсюджену у ЗМІ

У відповідь на інформацію, що була розповсюджена низкою засобів масової інформації, BROCARD повідомляє наступне. 

Висвітлені у публікаціях порушення безпідставні. Компанія «Брокард-Україна» є сумлінним платником податків впродовж багатьох років.

Сума сплачених податків за 2021 рік становить майже 500 млн грн., в тому числі ПДВ – 218 млн. грн. За 8 місяців 2022 року компанія сплатила більше 360 млн грн. податків, серед яких ПДВ - 191 млн. грн.

Протягом 25 років компанія працює прозоро, виключно у правовому полі, виконуючи всі норми чинного законодавства.

У магазинах представлені лише товари, які офіційно імпортовані в Україну та законно обліковуються згідно  міжнародних стандартів фінансової звітності. Ці та багато інших фактів підтверджуються щорічним аудитом від компаній Великої четвірки.

В травні цього року придбав компанію та став бенефіціарним власником французький інвестор та відомий виробник парфумерії Philippe Benasin. Вказані зміни не відображені в українському реєстрі через блокування роботи компанії, але фактично вони відбулися.

Компанія не вчинила жодних протиправних дій і вже декілька місяців намагається вирішити всі питання юридичним шляхом у судах. Але продовжують з’являтися чергові необгрунтовані кримінальні справи. Аргументи їх абсурдні, вони обов’язково будуть винесені до уваги бізнес-спільноти для публічного обговорення.

На даний час працюють 42 магазини мережі BROCARD. З початку війни росії проти України ТОВ «Брокард-Україна» сплатило 50 млн грн. допомоги ЗСУ, продовжує виплачувати заробітну плату майже 1700 співробітникам, в тому числі у непрацюючих магазинах.

Попередня статтяЯк вибрати аромат у подарунок
Наступна статтяМонро, Фелліні й королева: аромати на честь відомих особистостей