Кошик

Vilhelm Parfumerie вперше в BROCARD!

Шведська школа мистецтв, гра в гольф, кар'єра в модельному бізнесі, дизайн інтер'єрів і сумок – простіше сказати, чого не було в житті двометрового, немов відфотошопленого красеня, засновника бренду нішевої парфумерії Vilhelm Parfumerie Яна Вільгельма Альгрема. Ольфакторний космополіт зводить у культ кожне нове місце, геть заперечує розмірене життя й змінює середовище кожного разу при відчутті комфорту: з манірного Лондона – до галасливого Нью-Йорка, набуття внутрішнього дзену на озері Комо і переїзд у Париж без знання мови, але з серцем, сповненим цікавості.

У флаконах з гранованого скла Ян Вільгельм зберігає свою любов до джазу та Фелліні, магічного реалізму Маркеса і батьківщини. Всі парфумерні телепортації ви робите в розкішному вінтажному автомобілі – при знятті кришки лунає звук, ніби відчиняються дверцята машини.

Таємні вечірки, під час яких 8 жінок натирають одна одну сумішшю з соку груші й перцю в галереї під полотном Анрі Матісса (Body Paint), олдскульні джазові бари з віскі, тютюном і шкіряними чохлами від інструментів (Jazz Collection), літо на дідусевій дачі ( Morning Chess), чашка ранкового чаю для коханої жінки (Dear Polly), екзотичні фруктові сади (Mango Skin) і пробудження весняної природи (Flower Collection) вже прибули до BROCARD.

Ласкаво просимо, Vilhelm Parfumerie!

Послухати аромати можна:

BROCARD, ТЦ Arena City, Київ

BROCARD, ТЦ Універмаг Україна, Київ

BROCARD, TЦ Dreamtown, Київ

BROCARD, ТЦ Lavina Grand, Київ

BROCARD, ТЦ Gulliver, Київ

BROCARD, ТЦ Ocean Plaza, Київ

BROCARD Niche Bar, БЦ Leonardo, Київ

BROCARD, ТЦ Most City, Дніпро

BROCARD, ТЦ «Караван», Харків

BROCARD Niche Bar, ТЦ Forum Lviv, Львів

BROCARD Niche Bar, ТЦ «Європа», Одеса

Попередня статтяIntense Café от Montale
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін