Кошик

З дебютом: Kiehl`s тепер у Харкові!

Крім передчуття новорічних свят, у харків'ян з'явився ще один привід для радості – у ТРЦ «Караван» в форматі shop-in-shop відкрився перший магазин Kiehl`s – легендарний бренд з Нью-Йорка зі 168-річною історією, аптечним минулим і талісманом у вигляді скелета – чарівного містера Бонса! Бутік розташувався на вулиці Героїв Праці, 7 у магазині BROCARD.

Kiehl`s всю історію існування дотримується філософії розумного споживання, тому перед покупкою пропонує всім бажаючим пройти безкоштовну діагностику шкіри, отримати консультацію експерта і протестувати засоби догляду для того, щоб підібрати оптимальний догляд.

Культовий бренд майстерно поєднує давні рецепти з інноваційними розробками, використовуючи при цьому інгредієнти винятково натурального походження. В асортимент входять жіночі та чоловічі засоби по догляду за шкірою обличчя, лінія для дітей, продукти для тіла й волосся.

Магазини Kiehl's в Україні працюють у ТРЦ Gulliver (Київ), ТРЦ River Mall, ТЦ «Європа» (Одеса), а також в форматі shop-in-shop у магазинах BROCARD в ТРЦ Ocean Plaza (Київ), ТРЦ «Мост-сіті» (Дніпро) і ТРЦ «Караван» (Харків).

Ще кілька причин завітати до харківського Kiehl`s:
- деякі формули бестселерів Kiehl`s були розроблені в далеких 60-х роках ХХ століття (а саме: культовий крем Ultra Facial, тонік з календулою, блакитний лосьйон для проблемної шкіри, фаворит короля поп-арту Енді Уорхола, бальзам для губ #1)
- любов із засобами трапилася, баночки закінчуються. Куди подіти порожні? Повертати в магазин для переробки й отримувати приємні бонуси за еко-свідомість: за 3 порожніх флакона вам вручать мініатюру засобу, за 5 = бальзам для губ, 10 = сумку-шоппер
- купити тематичні подарунки – святково упакована різдвяна лінія вже у продажу!)

До зустрічі в shop-in-shop Kiehl’s у харківському магазині BROCARD, ТРЦ «Караван», вул. Героїв Праці, 7.

Попередня статтяПереможці ELLE International Beauty Awards 2020 на BROCARD!
Наступна статтяТільки вперед: BROCARD знову в трійці кращих роботодавців!