Кошик

Зніми маску, одягни маску: Готуємося виходити з карантину красивими

Ура! Карантинні заходи потихеньку починають послаблювати! Звичайно, це не означає, що можна розслаблятися: ми всі так само носимо маски, тримаємо дистанцію, уникаємо масових скупчень людей і не користуємося громадським транспортом. Але! Весна в розпалі, парки знову дозволені і так відчайдушно хочеться краси! А скоро в наше життя знову повернеться соціальний аспект. Значить, пора активно до цього готуватися – щоб коли ми знову зустрінемося з друзями і колегами, всі захоплено сказали: «Карантин пішов тобі на користь!»

Отже, підключаємо «важку артилерію» – в хід йдуть найефективніші самі маски – для обличчя і для волосся.

Одноразові тканинні маски в індивідуальній упаковці

Найзручніший, мабуть, варіант: відкрили, використали – і відразу прямо краса! І з собою можна взяти куди завгодно. Бестселери в цій категорії – корейські бренди. Їх люблять всі – за текстури, інноваційність, аромати і, звичайно, ефективність – результат, який бачиш відразу і неозброєним оком!

Рекомендуємо спробувати:

Зволожуючі

У будь-якій незрозумілій ситуації пий воду! Це справедливо не тільки в ситуації зі спрагою, але і зі шкірою. Тим більше, що – як кажуть – якщо ви відчули спрагу, у вас вже зневоднення! Тобто це почуття потрібно передбачати та йому запобігати. Шкіра обличчя – не виняток! Лущення, зтягнутість, дрібні зморшки, чутливість – все це наслідки нестачі вологи. Ефективно «напоїти» шкіру допоможуть:

Очищаючі

Навіть якщо ми цілий день сидимо вдома, це не означає, що шкіра не брудниться. Пил, шкірний себум, торкання руками, змахи волоссям – все це залишається на вашій шкірі, навіть якщо видимих наслідків немає. Не буває гарного кольору обличчя, рівної текстури, довгої молодості шкіри без якісного очищення – і відповідні маски як мінімум пару раз на тиждень просто must!

Нічні

Ви знаєте, що найактивніші процеси відновлення йдуть вночі? Саме тому такий важливий якісний сон – раніше лягати, спати в прохолодному приміщенні і не менше 7-8 годин, не користуватися на ніч гаджетами. У цей час активно оновлюється і наша шкіра, тому ефект від нічних масок настільки вражаючий! Пробуємо:

Для волосся

Неважливо, які у вас волосся: довге або піксі, кучеряве або пряме, пофарбоване або природнє – маски потрібні всім! Волосся дуже схильне до впливу навколишнього середовища – вологість або сухість повітря, засоби для укладки і недружні (як не крути) девайси – прасочки, плойки, бігуді – все це впливає на шевелюру не в кращу сторону. Вихід – регулярні маски для волосся!

Попередня статтяБезпека для клієнтів і консультантів в магазинах BROCARD
Наступна статтяЯк правильно доглядати за руками, коли миєш їх 10 разів в день