Кошик

2 дні, 25 учасників, 183,6 км: BROCARD на Київському півмарафоні Незламності 2024

BROCARD на Київському півмарафоні Незламності 2024

Загальний пробіг 183,6 км, учасник нашої бірюзової команди фінішував першим у, здавалося б, неосяжних 21 км – цими вихідними олімпійська збірна BROCARD здала всі спортивні нормативи на Київському півмарафоні Незламності та у черговий раз довела: «Від краси не втечеш»!

BROCARD на Київському півмарафоні Незламності 2024

Для нас кожен забіг – не про медалі, кілометри, рекорди чи досягнення (хоча вони і були!). Ми знаємо напевно, адже робимо це всьоме. Що може бути більш зворушливим, ніж майже черга з двох доньок, чоловіка і друзів-однодумців, які вишикувалися, щоб обійняти нашу співробітницю на фініші? Чи група підтримки з офісу, складу й магазинів, які проводжають на старт, підбадьорюють, скандують твоє ім’я і ти вже точно знаєш: на тебе чекатимуть? Або те, що наш колега Ігор, який до війни був завсідником-півмарафонцем, а зараз боронить Україну на найгарячіших напрямках, у перший день відпустки, прямісінько в формі та на бойовій машині приїхав, щоб бути поруч?

BROCARD на Київському півмарафоні Незламності 2024

Біг давно перестав бути лише інструментом, він трансформувався до чогось глобальнішого – завдяки учасникам захід зібрав 1 012 568 грн на спеціальне обладнання для добровольчого батальйону «Госпітальєри», що займається наданням першої медичної допомоги та евакуацією поранених воїнів з 2014 року.

BROCARD на Київському півмарафоні Незламності 2024

Пишаємося бути причетними.

Дякуємо кожному учаснику нашої команди!

Перемагаємо красиво!

Попередня статтяРазом до Перемоги: BROCARD перерахував 209 млн грн на ЗСУ
Наступна статтяНатхнення і Краса від BROCARD ELLE Active Forum