Кошик

Як правильно доглядати за руками, коли миєш їх 10 разів в день

Мити руки по 20 секунд. Робити це після кожного контакту із зовнішнім світом. Якщо немає можливості руки помити, використовувати антисептик. Яка шкіра це витримає? Терміново включаємо режим «допомогти ручкам» і активізуємо догляд за цією ніжною зоною! Отже, починаємо!

Очищення

Власне, від того, як і чим ми миємо руки, вже багато чого залежить. Вибирайте якісне мило – таке, що містить більше натуральних інгредієнтів. Воно не тільки дбайливо очищає, але і сприяє загоєнню мікротравм (тріщин, ран), які виступають відкритими воротами для інфекцій. Вибирайте мило з базовими (ши, макадамія, олива, мигдаль) і ефірними (цитруси, м'ята, хвоя) оліями, тверде або рідке, але без агресивних ПАР (поверхнево-активних речовин).

Наприклад, відмінним вибором стануть:

Ексфоліація

Постійна агресивна противірусна обробка сильно пересушує шкіру – вона навіть може почати лущитися. Цей шар ороговілих клітин потрібно знімати. Скраб або пілінг для тіла прекрасно впорається з цим завданням.

Екстра-живлення

Тепер шкіра готова приймати поживні речовини і активно поглинати корисне. Допоможемо їй в цьому – влаштуємо справжнє домашнє спа для рук! Підготуйте хороший фільм, влаштуйтеся зручніше, а на руки нанесіть маску – за пару годин фільму шкіра отримає ударну дозу корисною краси, а ви – задоволення від ефективного поєднання приємного з корисним.

Базовий догляд

В умовах карантину з його недружнім для рук середовищем кремом потрібно користуватися кілька разів на день – навіть якщо до цих пір місця цьому безцінному продукту догляду у вашій б'юті-рутині не знаходилося. Пріоритет – натуральним інгредієнтам у складі!

Бій вірусам і бактеріям!

Як би там не було, а турбота про здоров'я повинні бути на першому місці, тому без санітайзера зараз нікуди. Поповніть запаси – ще довго в кожній сумочці, в кожному пальто і куртці обов'язково повинен бути той самий флакончик.

Попередня статтяЗніми маску, одягни маску: Готуємося виходити з карантину красивими
Наступна статтяДругий Beauty Box від BROCARD