Кошик

Купуй аромат – допомагай дітям: BROCARD перерахував 373, 1 тис грн у фонд «Я буду твоїм тилом»

Купуй аромат – допомагай дітям

3а час повномасштабного вторгнення російські загарбники вбили 543 дитини, 1292 отримали поранення різної тяжкості. Ще 19 546 дітей вимушено покинули свої рідні домівки, змінивши їх на тимчасові гуртожитки й орендовані квартири. Бо замість заднього подвір’я школи, де вони колись грали в футбол, – тепер вирви від прильотів. На місці дитячої пісочниці, де збиралася малеча, – уламки дронів і гнітюча тиша. І мама – зазвичай усміхнена та весела – навіть у відносній безпеці про всяк випадок завжди бере з собою рюкзак з документами.

Саме тому наприкінці 2022 року ми поєднали зусилля з українською парфумеркою Ольгою Юрченко та започаткували благодійну ініціативу: весь прибуток від продажу аромату Соул оф Юкреін (Soul of Ukraine) у магазинах і на сайті BROCARD.UA компанія перераховує фонду «Я буду твоїм тилом» для спецпроєкту #Вониневинні на допомогу родинам із дітьми, які постраждали внаслідок війни.

334, 5 тис. грн вже витрачені на забезпечення гігієнічними засобами, дитячим харчуванням і всім необхідним сімей-переселенців з Херсонщини, Маріуполя, Харківської та Дніпропетровської областей. Сьогодні ми перерахували ще 38, 6 тис. грн, що будуть спрямовані на закупівлю підгузків для малюків зі східних регіонів, тож загальна сума допомоги становить 373, 1 тис. грн – і все це завдяки вашим покупкам та великодушності!

«Безмежно вдячні «Брокард-Україна», що, попри ці нелегкі для всіх часи, компанія не втомлюється допомагати та продовжує підтримувати благодійні напрямки. Вкотре родини з дітками отримають такі життєво необхідні для них речі», – коментують співзасновниці фонду Марта Куленко та Юлія Соловйова.

Ми не зупиняємося на цьому. Збір коштів продовжується, а весь прибуток з продажів парфумів Соул оф Юкреін (Soul of Ukraine) у магазинах та на сайті BROCARD.UA і надалі йтиме на допомогу дітям.

Творімо добро разом!

Попередня статтяНова ера антивікового догляду: відкрийте для себе секрети крему Vital Perfection Concentrated Supreme Cream
Наступна статтяКонкурс «Подарунки від Collistar»