Кошик

#Multi-Active: інновації Сlarins проти стресу та втоми шкіри.

Multi-Active інновації Clarins проти стресу та втоми шкіри

Уявіть собі оркестр. Коли всі інструменти грають в унісон, звучить прекрасна мелодія. Але що, як один з них почне фальшивити? Гармонія буде порушена, і музика вже не буде такою приємною.

Те ж саме відбувається з нашим тілом під впливом стресу. Він немов диригент, який кидає виклик всім органам та системам, змушуючи їх працювати з перебоями. І шкіра не виняток.

Вона може розповісти про стрес без слів лише одним своїм виглядом. На фоні гормонів стресу порушується вироблення колагену та еластину, а подразнення, висипи і алергічні реакції часто бувають наслідком емоційного перенапруження.

Та для проблем сучасності існують сучасні рішення.

Відомий своїми інноваційними формулами продуктів догляду за шкірою, французький бренд люксової косметики Clarins презентує оновлену лінійку #Multi-Active.

Що, якби завдяки інноваціям Clarins ознаки стресу та втоми на шкірі можна було розділити на 2?¹

У ході досліджень, проведених брендом Clarins, було визначено 8 ознак старіння шкіри, які є видимими та посиленими через напружений спосіб життя, щоденне фізичне та емоційне навантаження.

До цих ознак віднесено: збільшення розміру пор, поглиблення зморщок, загальний втомлений вигляд, нерівномірний колір обличчя, загострені риси, менше сяйва, схильність шкіри до зневоднення, погіршення її кольору.

Такому явищу дали назву стресове старіння.

Також дослідження Clarins показали, що в умовах стресу витончення епідермісу складає до 24%¹, що, в свою чергу, призводить до порушення бар’єрної функції шкіри і зміни її текстури.

Лінійка засобів #Multi-Active була розроблена спеціально для збереження молодості шкіри та підвищення її стійкості до стресу.

Технологічною інновацією, використаною при створенні усіх засобів лінійки, є #SKIN_CHARGER_COMPLEX – комплекс, до складу якого входять:

  • ніацинамід - молекула, яка запобігає старінню шляхом посилення синтезу колагену;
  • екстракт морського чортополоху сприяє оновленню клітин для боротьби з витонченням епідермісу, а також підвищує пружність та тонус шкіри.

Дію комплексу доповнюють потужні ключові інгредієнти: екстракт плодів полуничного дерева, що зменшує розмір пор і сприяє покращенню текстури шкіри; бетаїн зі своєю зволожувальною та розгладжувальною діями.

Враховуючи, що шкіра має різні потреби залежно від часу доби, професіонали бренду Clarins потурбувалися, про те, щоб ви отримали максимальну користь і задоволення від формул «День» і «Ніч».

Для додаткової енергії шкіри вдень були створені креми #Multi-Active_Jour.

Multi-Active інновації Clarins проти стресу та втоми шкіри

Ви відчуєте значне зменшення дискомфорту, пов’язаного з сухістю чи подразненнями.

Для відновлювальної дії під час сну обирайте засоби #Multi-Active_Nuit з антивіковим тетрапептидом, що має регенерувальні властивості.

Цей пептид, подібний до природних компонентів шкіри, допомагає їй виглядати більш свіжою та відпочилою.

Оксамитові обволікальні текстури нічних кремів роблять шкіру більш гладенькою, покращують її якість та повертають сяйво.

Для зменшення рівня стресу професіонали бренду Clarins вважають аромат засобів одним із ключових чинників.

У співпраці з японським парфумерним домом Takasago народився бадьорий аромат для серії денних кремів #Multi-Active_Jour - легка композиція поєднує в собі свіжість бергамоту з ніжними нотами конвалії та троянди на білосніжному покривалі з білих квітів. Для #Multi-Active_Nuit - заспокійливий квітковий аромат з нотами троянди, жасмину та ірису, підкреслений мускусно-амбровими акцентами.

В доповнення до кремів обирайте денну матуючу емульсію зі зволожувальним ефектом #Multi-Active_Matte_Emulsion_Moisturizer Вона допомагає впоратися з першими видимими ознаками старіння, а також зі згубними наслідками стресу, спричиненого недосипанням, втомою та високим темпом життя.

Шкіра зволожена протягом 24-х годин, наповнена, гладенька та сяюча.

Багаторічний досвід, діалог зі споживачами, інновації та високий ступінь відповідальності були задіяні компанією Сlarins для створення ефективного щоденного догляду.

#Multi-Active_Day&Night від Сlarins - cекрет молодої сяючої шкіри жінок та чоловіків у будь-якому ритмі життя.

Дослідження:

1. Типологічне дослідження стану шкіри #in_vivo у 8-ми жінок: 4, які зазнали стресу, проти 4, які його не зазнавали.

Попередня статтяГараж Сейл: Мега-знижки до 80% у BROCARD
Наступна стаття157 років культури моди: BROCARD привітав Harper’s Bazaar із перезапуском!