Кошик

Новий магазин BROCARD у вінницькому ТРЦ «Мегамолл»

Перехід до зими – чудовий час, аби шукати й знаходити тепло, міцніше обіймати близьких, читати книги, дивитися серіали, створювати собі маленькі свята й причини для радості. Ще це час, коли краса особливо важлива! І хоч до Нового року лишається місяць, ми підготували подарунок для наших вінницьких клієнтів – новий магазин у ТРЦ «Мегамолл» (вул. 600-річчя, 17-Е)! У нас тепло й красиво – ласкаво просимо!

Новий BROCARD потішить стильним чорно-білим дизайном, досвідченими консультантами і найширшим асортиментом. Для зручності відвідувачів простір розділений за брендами й товарними групами: зони парфумерії, декоративної косметики, засоби догляду за шкірою й волоссям. Також б'юті-продукція сегментована за тематиками: чоловічий догляд, корейська косметика, товари для дітей, аксесуари тощо.

У новому BROCARD представлені 110 кращих брендів парфумерії і косметики (CHANEL, Dior, Lancôme, Guerlain, Clarins, Givenchy, Gucci, Collistar, Dolce&Gabbana, Eisenberg Paris, Hermes, Trussardi, Lanvin, Payot, Elizabeth Arden, Carolina Herrera, Lacoste, Versace та інші).

Шанувальники нішевої парфумерії зможуть послухати легендарні авторські аромати Паоло Теренці (Tiziana Terenzi), Луки Грітті (Gritti), П'єра Монталя (бренди Montale та Mancera), Гези Шоена (Escentric Molecules), Зарка Альманн Павлова (Zarkoperfume) і Франка Бокле (Franck Boclet).

До зустрічі!

Попередня статтяНові тренди макіяжу з повагою до планети.
Наступна статтяБ'юті-меню на будь-який сезон