Кошик

Очищення, скрабування, зволоження: як підготувати шкіру до макіяжу

Очищення скрабування зволоження як підготувати шкіру до макіяжу

Розглядаючи фотографії Гейлі Бібер, Белли Хадід чи Зендеї, здається ніби всі інфлюенсери мають ідеальну шкіру, тож будь-який їхній макіяж виглядає неймовірно. Насправді ж над таким результатом працює команда професіоналів, в арсеналі яких не тільки якісний тональний засіб. Зіркові візажисти знаютьчимало лайфхаків для створення бездоганного полотна з ефектом фотошопу. А як повторити таке в домашніх умовах?

Розповідаємо!

Крок 1: Очищення

як підготувати шкіру до макіяжу - Очищення

Очищення шкіри перед макіяжем має стати таким же обов’язковий кроком, як миття рук після прогулянки на вулиці. Дуже важливо підібрати засіб для свого типу шкіри, аби він якісно прибирав залишки бруду і себуму, що можуть спровокувати нові недосконалості. Після очищення шкіра буде підготована до наступних кроків і ефективніше поглинатиме догляд.

Крок 2: Скрабування

як підготувати шкіру до макіяжу - Скрабування

Макіяж краще лягає на рівну, гладку поверхню. Якщо ми нехтуємо етапом ексфоліації, тональний засіб може підкреслити всі лущення та недосконалості шкіри. Щоб цього уникнути, радимо використовувати скраби або пілінги, які усувають відмерлий шар клітин, вирівнюють колір обличчя й розгладжують шкірний покрив.

Крок 3: Тонізація

як підготувати шкіру до макіяжу - Тонізація

Важливим етапом очищення шкіри є тонізація. Це допоможе усунути залишки гелю для вмивання, скрабу, звузити пори та стимулювати кровообіг. Тонер освіжить і посилить ефективність крему, який наноситься одразу після.

Крок 4: Зволоження

як підготувати шкіру до макіяжу - Зволоження

Зволожена, розгладжена та сяюча зсередини шкіра – запорука ідеального вигляду і рівномірного тону. Крем створить додатковий шар і захистить обличчя від зовнішніх подразників, живитиме шкіру, сприятиме легшому нанесенню та розтушовуванню тонального засобу.

Крок 5: Праймер

як підготувати шкіру до макіяжу - Праймер

Прокинувшись зранку і побачивши нові почервоніння, непанікуйте! Кольорова база під макіяж моментально покращить вигляд шкіри: зелена приховає дрібні недоліки, біла додасть сяйва, рожева призначенадля тьмяної шкіри, а персикова ідеально маскує синці під очима.

Звичайні ж праймери згладжують пори, створюють ефект блюру на обличчі, контролюють виділення себуму та подовжують стійкість косметичних засобів, тож макіяж не «попливе» навіть увечері!

Попередня статтяМіфи і реальність у парфумерії: запрошуємо на майстер-клас з Ларисою Слівною!
Наступна статтяBROCARD у полтавському ТРЦ «Екватор» повертається!