Кошик

Українські бренди в BROCARD. Частина 6

Українські бренди в BROCARD

Новинки на полицях у BROCARD — це крутий привід спробувати щось нове, тим паче коли мова йде про українських виробників. Наш асортимент складається виключно з найінноваційніших та найдієвіших продуктів, адже кожен бренд проходить ретельну перевірку нашими експертами краси. А ми доводимо, що засоби «Made in Ukraine» можуть спокійно конкурувати зі світовими улюбленцями, адже ніяк не поступаються у своїй якості.

Розповідаємо про наших новачків!

HelloHelen

Українські бренди в BROCARD

HelloHelen — це українська нішева парфумерія нового покоління. Кожний аромат унікальний і створений для найрізноманітніших ситуацій: для першого побачення та весілля, для роботи чи для вечірньої прогулянки, на щодення чи для подорожі. Використання французьких олій від заводу Аржевіль у Франції надає продуктам бренду преміальне звучання.

Сфера використання: нішева парфумерія

Що спробувати:

Rekava

Українські бренди в BROCARD

У темні часи особливо потребуєш світла. Саме свічка завжди була символом надії та життя. Через повномасштабне вторгнення багато українців вимушені були покинути рідні домівки. Rekava упевнені, що любі серцю місця та події запам’ятовуються через запахи, які закарбовуються у пам’яті на все життя. Саме тому вони створили особливі свічки з ароматами українських міст, запаливши які можна хоча б подумки повернутися додому, де немає війни.

Сфера використання: парфумовані свічки

Що спробувати:

Santa Fruit

Українські бренди в BROCARD

Santa Fruit — новий український бренд, розроблений фармацевтом. Їхні креми — справжній мастхев для насиченої, зволоженої та шовковистої шкіри рук. Ніжна текстура миттєво поглинається і не липне, а фруктові аромати додають літнього настрою уже в травні. Унікальна формула містить пантенол, вітамін Е, гліцерин та фруктові екстракти.

Cфера використання: догляд за шкірою рук

Що спробувати:

Art Aroma

Українські бренди в BROCARD

Ніщо так не надихає, передає атмосферу та пробуджує спогади як аромати. Такою філософією керується бренд Art Aroma, який розповідає історії, що заховані у бетоні кам’яних джунглів, про що нагадує пакування з елементами графіті та вуличних фарб. Яскраві ескізи, що допомагають розкрити свою індивідуальність нарівні з ароматами.

Сфера використання: догляд за тілом та аромати для дому

Що спробувати:

Попередня статтяBROCARD вітає з Днем мами!
Наступна статтяЗдоров'я дитини — найкращий подарунок для мами: до Дня матері Lancôme перераховує 1 000 000 грн на операції дітям із вродженими вадами серця