Кошик

BROCARD перерахував 334,5 тис грн у благодійний фонд «Я буду твоїм тилом» на допомогу дітям

благодійний фонд Я буду твоїм тилом

У найскладніші та найтемніші часи, коли війна стає бентежною буденністю, наша сила полягає у незламності та вірі у майбутнє. Ми стоїмо разом, щоб захистити не лише себе, а й мрії наших дітей про мирне небо над головою.

Крізь щоденний гніт поганих новин ми маємо нести світло надії, встояти, робити все, аби спробувати жити настільки нормально, наскільки це можливо. Ми переможемо, щоб забезпечити світ, у якому діти зростатимуть у безпеці та свободі.

Аби зробити життя дітей та їхніх батьків бодай трохи легшим, наприкінці 2022 року ми започаткували благодійну ініціативу: весь прибуток від продажу парфумів Соул оф Юкреін (Soul of Ukraine) у магазинах і на сайті BROCARD.UA компанія перераховує благодійному фонду «Я буду твоїм тилом» для спецпроєкту #Вониневинні на допомогу родинам, які постраждали внаслідок війни.

Перші 120 тис. грн вже витрачені на забезпечення всім необхідним сімей Херсонщини. На наступні 77 тис. грн фонд придбав гігієнічні засоби для родин-переселенців із дітьми з тимчасово окупованого Маріуполя. Минулого разу ми внесли 64 тис. грн, завдяки яким були придбані засоби гігієни та дитяче харчування малюкам Харківської та Дніпропетровської області. Сьогодні ми перерахували ще 73,5 тис. грн, тож загальна сума допомоги становить 334, 5 тис. грн – і все це завдяки вашим покупкам та великим серцям!

«Ваша підтримка дає змогу не відмовляти у запитах, а знову і знову допомагати проживати складні часи тим, хто опинився ближче до агресора», –- відгукуються співзасновники фонду.

Збір коштів продовжується, а весь прибуток з продажів парфумів Соул оф Юкреін (Soul of Ukraine) у магазинах та на сайті BROCARD.UA і надалі йтиме на допомогу дітям.

Творімо добро разом!

Попередня статтяЧому державі потрібен BROCARD
Наступна статтяГранж, натуральність, сяйво: тренди макіяжу 2024