Кошик

Гранж, натуральність, сяйво: тренди макіяжу 2024

Гранж, натуральність, сяйво: тренди макіяжу 2024

Рожеві щічки як у Гейлі Бібер, хром натхненний Бейонсе, мода дев’яностих та «скляна шкіра» кореянок – ми зібрали усі найголовніші б’юті-тренди 2024 року, аби поділитися з вами! Розповідаємо про останні тенденції та як їх легко впровадити у своє повсякдення!

1. Багато рум’ян

Гранж, натуральність, сяйво: тренди макіяжу 2024

Бліда шкіра і яскравий контуринг залишаються в минулому, адже зірки, інфлюенсери і моделі на показах все частіше з’являються з рожевими щічками. Тепер всю корекцію обличчя пропонують робити рум’янами! Аби зробити ефект омолодження і округлити обличчя, нанесіть рум’яна у центр щічок, а щоб зробити лице більш видовженим та «підтягнутим», додайте рум’ян на вилиці і розтушуйте засіб у напрямку до скронь.

Не бійтеся додавати залишки на повіки, ніс та підборіддя – це зробить ваше обличчя більш свіжим!

2. Натуральність

Гранж, натуральність, сяйво: тренди макіяжу 2024

Легкі флюїди, рідкі текстури та акцент на шкіру свідчать, що натуральний макіяж не здає своїх позицій у головних трендах 2024 року. Натуральні відтінки, мінімальна корекція, зачесані гелем брови, блиск на губах, коричнева туш замість чорної – і «макіяж без макіяжу» готовий! Найприємніше, що такий образ займає мінімум часу зранку і виглядає чудово протягом всього дня.

3. Здорове сяйво

Гранж, натуральність, сяйво: тренди макіяжу 2024

Ще один тренд – здорове сяйво шкіри. Занадто матове обличчя чи яскраві хайлайтери залишаються у далекому минулому, сьогодні ж усі шаленіють від ефекту «скляної» шкіри, який прийшов до нас із Кореї! Щоб повторити такий макіяж, перш за все, треба добре зволожувати шкіру на ніч та до нанесення декоративної косметики. Використовуйте легкі рідкі текстури, що натурально лягатимуть на шкіру і підберіть хайлайтер без помітних блискіток. Аби не перевантажити шкіру і зберегти натуральне сяйво, закріпляйте макіяж світловідбиваючою пудрою або фіксатором.

4. Яскраві кольори, глітери і хром

Гранж, натуральність, сяйво: тренди макіяжу 2024

Коли у повсякденні бракує яскравих барв та блиску – додайте їх у макіяж! Нетривіальні стрілки, різнокольорові тіні та блискучі глітери піднімуть настрій не лише вам, а й оточуючим, які не зможуть відвести очей від вашого макіяжу! А тренд на хром в одязі та макіяжі започаткувала співачка Бейонсе, світове турне якої було наповнене сріблястими відтінками й металіком.

Пропонуємо спробувати різнокольорову туш для вій, підводку чи олівець для очей для легкого впровадження незвичних кольорів у макіяж.

  • Зелений колір ідеально пасуватиме власницям зелених, карих та сірих очей.
  • Синій – чудовий варіант для голубих та сірих очей.
  • Сливові відтінки гармонійно виглядатимуть на дівчатах з голубими очима, а для власниць карих та зелених пропонуємо спробувати насичені яскраво-фіолетові.

5. Smokey eyes і гранж

Гранж, натуральність, сяйво: тренди макіяжу 2024

Надихайтеся модницями дев’яностих і розмазуйте чорний олівець на очах, адже гранж повертається! Макіяж, наче ви щойно повернулися з гучної вечірки чи концерту і легка недбалість у розтушовці тільки додає шарму образу, тому не бійтесь експериментувати😉

Для драматичного ефекту радимо гарно профарбувати лінію росту вій чорним олівцем чи каялом, та розтушувати його маленьким синтетичним пензлем, або навіть пальцем!

Попередня статтяBROCARD перерахував 334,5 тис грн у благодійний фонд «Я буду твоїм тилом» на допомогу дітям
Наступна статтяКонкурс «Подарунки від Cottage»