Кошик

Майстер-клас у BROCARD: як це було

Майстер-клас у BROCARD: як це було

Чи знали ви, що аромат можна наносити на волосся й не бажано на одяг? А от підкладки це не стосується – так він розкривається в теплі доторків вашої шкіри. Чому ми постійно повертаємося до парфумів, які носили багато років тому, хоча вже маємо нових фаворитів? У цьому випадку не ви знайшли аромат, а він вас – такий зв'язок перервати майже неможливо. Як довго розкривається аромат? Бажано провести з ним ніч, аби дізнатися, чи підходите ви один одному.

Майстер-клас у BROCARD: як це було

І ще багато неочевидних, цікавих і важливих нюансів ми обговорили на довгоочікуваному живому майстер-класі нашої парфумерної експертки Лариси Слівної! Більше 20 гостей – досвідчених, з великим ольфакторним минулим і нових ентузіастів – зібралися в нішевому залі BROCARD ТРЦ Ocean Plaza минулої суботи, аби дізнатися тонкощі осягнення світу парфумерії під керівництвом талановитого провідника.

Майстер-клас у BROCARD: як це було

Майже у кожній фразі зчитувалося: аромат – ніколи не просто аромат. Це жива субстанція, яка, на перший погляд, мовчки стоїть на полиці, хоча може повідати слухачеві захоплюючі історії, підсвітити різні грані особистості, з якою вступає в контакт, вплинути на настрій – варто лише дотримуватися правил першого знайомства! Має значення буквально все: ви сова чи жайворонок, які квіти, фрукти, овочі полюбляєте, тип шкіри, чи приймаєте пігулки, який у вас темперамент. Тому не дивуйтеся, коли наші консультанти уточнюють подібні деталі. Це не генератор випадкових питань – це своєрідний навігатор, який допомагає скоротити маршрут до зустрічі з тим Ароматом, з яким вам ніколи не захочеться розлучатися.

Майстер-клас у BROCARD: як це було

Дякуємо усім, хто був з нами!

До нових зустрічей!

Попередня статтяМаракуя в парфумерії: 5 соковитих ароматів
Наступна статтяУкраїнські бренди в BROCARD