Кошик

Носити не можна відмовитися: crazy-тренди 2020-2021

Мода — це завжди нове та несподіване, щось, що дивує нас, а іноді й дратує, але незмінно притягує. Crazy-тренди — те, що дратує набагато сильніше, ніж звичайно. Помилково вважати їх винаходом нашого часу та речами, що ніколи не приживуться. Згадаймо криноліни 19 століття — величезні каркаси зі спідницями, хіба це не було по-справжньому crazy? Відмінність сьогоднішньої моди лише в тому, що вона змінюється швидше.

Отже, пройдімось по основних crazy-трендах 2020-2021.

Стрілки-ієрогліфи

Стрілки-ієрогліфи

Стрілки повернулися до нас із 60-х, але на подіумах вони представлені в нових, креативних версіях — артстрілки. Відкриті, незафарбовані, закруглені, у вигляді хвиль і блискавок... Але найсміливіший варіант запропонував креативний директор Dior — стрілки-ієрогліфи. Будь-які стрілки надають образу легкої загадковості, стрілки-ієрогліфи — загадковість у квадраті.

Русалчині вії

Русалчині вії

Нарешті модні зміни торкнулися вій. Дуже довго еталонні вії були чорними, але це набридло. Довжелезні червоні, помаранчеві, зелені, блакитні, золоті та бузкові або й взагалі кольору веселки — очі з ними стають вкрай незвичайними, русалчиними, майже інопланетними. Щоб сповна відповідати тренду, кольорові вії потрібно нарощувати, але якщо лише придивляєтеся до них, радимо для початку спробувати пограти з кольоровою тушшю.

Пуховик-ковдра

Пуховик-ковдра

Оверсайз як і раніше модний, хоча в ньому й неможливо мати елегантний вигляд. Пуховик-ковдра не є винятком. Ні елегантності, ні витонченості, зате це рідкісний випадок, коли мода збіглася з вимогами клімату: принаймні, цієї зими модниці не замерзнуть. З теплими, затишними та яскравими пуховиками-ковдрами та їхніми двоспальними комірами не страшні навіть холоднючі зимові вітри, тому ця зима обіцяє бути приємною.

Прозорі пластикові сумки

Прозорі пластикові сумки

Як не дивно, пластикові сумки набули популярності спочатку як екотренд, а лише потім увірвалися в моду. «Екотренд і пластик?!» — можливо, здивуєтеся ви. Саме так, адже йдеться про про вироби з переробленого пластику. На перший погляд, з такими сумками не залишається жодної конфіденційності, але насправді до них придумані спеціальні яскраві футляри, в які можна заховати те, що не хочеться демонструвати всім довкола, а ось носити книжку або стильний аксесуар — бал на вашу користь.

Пухнасті туфлі

Пухнасті туфлі

Пухнастими капцями нікого не здивувати, до них ми за декілька сезонів звикли. Як не дивно, цей crazy-тренд не лише не вийшов із моди, а й навпаки, зміцнив позиції: тепер пухнастими стають мюлі та навіть туфлі на високих підборах. Crazy? Без сумніву. Але так мило і так незвично!

Вилиці Малефісенти

Вилиці Малефісенти

Високі чіткі вилиці у світі моди завжди вважалися великою перевагою. Однак те, що запропонував креативний директор Balenciaga, — не просто чіткі вилиці, це вилиці надзичайно величезні. У поєднанні з нюдовим, майже непомітним макіяжем вони виглядають результатом дивної хірургічної трансформації. Можливо цей тренд зробить суспільство терплячішим до невдалих результатів пластики? Важко сказати, проте про всяк випадок попередимо відчайдушних модниць — дім Balenciaga не піддавав манекенниць болючим операціям, а використовував накладні вилиці.

Куртка, заправлена в спідницю або штани

Куртка, заправлена в спідницю або штани

Спершу здається щось пішло не так під час створення цього стріт-луку. Але цей стилістичний прийом має шалений попит і лише набирає оберти, починаючи з 2019. А й справді, можливо, варто вже змінити приталений жакет на стильну куртку, по-сучасному заправлену в спідницю чи штани.

Crazy-тренди — нормальне явище для нашого crazy-світу. Створюючи їх, дизайнери роблять цікаву пропозицію, а погоджуватися на неї чи ні — особистий вибір кожного. Іконами стилю ми називаємо тих, хто не боїться демонструвати індивідуальність, йти проти моди та завзято дотримуватися власного стилю. І все ж таки, чому б іноді не дати проявитися своїм дивацтвам і не дозволити собі ненадовго стати трохи crazy?!

Попередня статтяВітаміни для здоров'я шкіри та волосся
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін