Кошик

Страшенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін

Хелловін BROCARD

Вечірня столиця, біля Buddha-bar товпляться люди, які більше нагадують гостей церемонії Met Gala: багато пластичного гриму, провокаційні темні костюми, велика кількість прикрас на обличчі, масивні корони й пір'я – сьогодні тут планується сучасний аналог булгаківського Балу в Сатани – Хелловін. Тут не вимагають цукерок в обмін на життя і не ходять з палаючим гарбузом. Ставки вищі.

Хелловін в Buddha-Bar

Хелловін у Buddha-Bar – це про абсолютне прийняття своїх темних сторін, зривання внутрішніх і соціальних масок, про оспівування чорного – як найбільш чесного, що поглинає всі інші кольори з їх умовностями і псевдомораллю. Цей головний філософський концепт транслювала на вечорі перша нішева колекція бунтівника й найвідомішого прихильника гранжевого шику Yohji Yamamoto, а арт-інсталяція з мозком на корнері й 5 ароматами стала улюбленою фотозоною гостей.

Хелловін Yohji Niche Collection

Слухачам Yohji Niche Collection дали свободу інтерпретацій і принципово відмовилися від трактувань, давши лише підтримку у вигляді прихованих меседжів всередині флаконів: Mode Zero – «Мода не робить тебе сексуальним, лише уява й досвід», Deconstuction «Ідеальна симетрія – жахлива», Darkness – «Колір заважає людям», Paradox– « Еротика – в очах, а не кількості одягу» й Avant-Garde – « Це не наслідки молодості. Бунт – мій життєвий принцип».

самобутній Матранг

Грандіозной події – гідне музичне обрамлення: вдруге з живим виступом у столицю прибув самобутній Матранг (в перекладі з в'єтнамського – Місяць), чиї алегоричні пісні регулярно піддаються дешифруванню і б'ють усі рекорди за кількістю прослуховувань.

магічні зілля-аромати з Yohji Niche Collection

Витончені магічні зілля-аромати з Yohji Niche Collection стали нагадуванням: світанок почнеться тільки коли / якщо ти сам того захочеш.

Попередня статтяПогода в домі: BROCARD Niche відвідав представник Esteban
Наступна стаття-30% на все до Halloween