Кошик

Сила Жінки: BROCARD на міжнародній премії WOMEN OF IMPACT

WOMEN OF IMPACT

Музей історії війни – символічне місце, де майже не ловить зв'язок, працює світломаскування, майорить прапор і стоять вдягнені у синьо-жовті кольори танки на фоні скульптури Батьківщини-Мати.

Вчора ми зустрілися тут на церемонії нагородження премії WOMEN OF IMPACT, аби відзначити наших незламних співвітчизниць – лідерок голосування видання Elle у 8 номінаціях (як вдало зауважила ведуча Маша Єфросиніна: «переможниць тут бути не може»). Жінок, чиї голоси лунають у міжнародних ЗМІ та висвітлюють правду війни, які своїми спортивними й культурними досягненнями розповідають про нашу країну світу, тим, хто щодня реабілітує, допомагає, створює благодійні ініціативи і доводить: для українки не існує нездоланних перешкод, а кожен виклик – ще одна можливість бути корисною й рости душею.

Подбати про тих, хто звик піклуватися про інших – таку місію взяв на себе BROCARD. На заході ми представили нову лінію з ретинолом від бренду Collistar, а всі гості завершили вечір з приємними компліментами й подарунковими картками.

Попередня статтяДосвід BROCARD у впровадженні IТ-системи для переходу на новий рівень
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін