Кошик

Парні аромати. Хіти для нього та для неї

Парні аромати Хіти для нього та для неї

Парфумерні дуети – це не просто чоловічі та жіночі аромати, об'єднані однією назвою. Насправді вони як гармонійна пара, в якій закохані мають багато спільного, але залишаються унікальними, доповнюючи та збагачуючи один одного. Розкажемо про популярні парні парфуми від всесвітньо відомих світових брендів.

Чому вибирають парні аромати

Насамперед, не варто плутати парні парфуми з ароматами унісекс, які підходять для обох статей. Дуети парфумів є композицією для жінок і чоловіків, які об'єднані однією концепцією, лінійкою, брендом і навіть оформленням, але не повторюють одне одного.

Популярність таких композицій полягає в тому, що маючи спільні смаки, пара може вибрати парфумерний дует, який підкреслить їхню схожість, але й підсвітить індивідуальність.

Calvin Klein Obsessed

Сучасний дует для нього та для неї, в якому чоловічий аромат приємно дивує східним шлейфом білого кедра, чорної ванілі, пачулі, амбри та кориці.

Жіноча композиція відкриває сезон спокуси та любовних перемог, чаруючи дзвінкими цитрусовими нотами, акордами неролі, лаванди та троянди.

Ідеальна пара для тих, хто одержимий свободою, самовираженням та яскравими емоціями.

Carolina Herrera 212

Бестселери для енергійних чоловіків та жінок, які заслужено стали хітами бренду Carolina Herrera. Об'єднані шипровим звучанням, нотами цитрусових і бергамоту, кожен із них має свої унікальні акорди.

Чоловіча версія інтригує відтінками сандалу, мускусу, ветивера та імбиру, тоді як композиція для жінок зачаровує нотами шкіри, дині, кориці та пелюсток троянди.

Dolce&Gabbana Light Blue Forever

Сонце, тепло та морський бриз – основні компоненти цього соковитого коктейлю, який повертає до спогадів про літо незалежно від зміни сезонів за вікном.

Версія для чоловіків має деревне та альдегідне звучання. На перший план тут виходять ноти бергамоту, ветивера, грейпфрута, озону, мускусу та пачулі.

Парфуми для жінок відрізняється фруктовими акцентами, а головні ролі відведені кашмерану, лимону, кедру та зеленому яблуку.

Dsquared2 Wood

Неповторний дует деревних ароматів, який чарує своєю простотою та елегантністю.

Жіноча композиція відкривається з чуттєвого та ніжного боку за рахунок нот мандарину, малини, жасмину та магнолії.

Чоловічий аромат, крім тонких деревних акцентів, захоплює багатством імбирних і лимонних нот, а також димних відтінків ветивера.

Hugo Boss Boss The Scent

Пара побудована на контрастах. Аромат для нього – тепла суміш прянощів, деревини та шкіри, а жіночі парфуми – легкий солодкий коктейль із нотками ванілі, какао, меду, османтусу та персика.

Прекрасний вибір для тих, хто вибирає чуттєвість та віддає перевагу гарячим ароматам незалежно від сезону.

Jean Paul Gaultier Scandal

Аромати, назва яких говорить сама за себе. Вони створені для пари, яка любить епатувати та дивувати як один одного, так і оточуючих.

Аромат для жінок має фруктово-шипрове звучання, підкріплене нотами червоного апельсина, карамелі, меду та персика.

Парфуми для чоловіків відрізняються східним характером з яскраво вираженими акордами деревини, карамелі та чорного перцю.

Kenzo L'Eau Kenzo

Дует свіжих парфумів, які сподобаються любителям легких композицій, а також тим, хто шукає ідеального аромату для літнього сезону.

Жіноча версія парфумів розкривається нотами освіжаючої м'яти, стиглого персика та квітів лотоса, а аромат для нього являє собою морську композицію з озоновими та деревними відтінками, що нагадують про запах свіжості після дощу.

Lacoste L.12.12

Стильні парні аромати, в яких вміло поєднані шик і простота.

Жіночий аромат Lacoste L.12.12 Rose підкорює фруктовим звучанням, в якому вгадуються ноти кедра, мускусу, ялицевого бальзаму та троянди.

Пряно-деревний Lacoste L.12.12 Blanc для чоловіків розкривається тонкими акордами грейпфрута, замші, іланг-ілангу, кардамону та розмарину.

Попередня стаття«Брокард-Україна» не контролюється органами державної влади росії та не є власністю громадян рф
Наступна статтяПравильний догляд за нарощеними віями