Кошик

Правильний догляд за нарощеними віями

Правильний догляд за нарощеними віями

Об’ємні, довгі та трохи підкручені вії — оправа краси очей. Важливо лише правильно наносити туш, щоб візуально скорегувати погляд зробити мигдалеподібним або округлити.

Але, зважаючи на темп життя, багато жінок вважають за краще наростити вії, щоб заощадити час на макіяжі. Такий цей тайм-менеджмент для леді!

Б’юті-процедура Eyelash Extension дуже актуальна і за умови правильного підходу цілком безпечна. Головне — успішно підібрати якісний матеріал, форму і, звичайно, професійного лешмейкера. А ми залишимо декілька порад, щоб нарощені вії якомога довше залишалися розкішними.

Після процедури бажано не використовувати жирні креми навколо очей на основі олій і спирту. Через це може погіршитися якість клею. Віддайте перевагу продуктам із легкою текстурою, без олій.

Наприклад, ультралегкий флюїд Rexaline без запаху з гіпоалергенною формулою без парабенів, силіконів і спирту.

Не рекомендовано користуватися ватними дисками або вологими серветками для зняття макіяжу. Будь-яких механічних пошкоджень треба уникати. Найкращий засіб — м’яка очищувальна пінка.

Серед цих очищувальних засобів ви точно підберете свій. Всі муси дуже делікатні, з безліччю корисних екстрактів. Який би ви не обрали, результат буде чудовим.

Краще або взагалі не користуватися тушшю, або вибирати її на водній основі.

І одне з основних правил. Після зняття вій фахівці рядять подбати про рідні. Адже вони можуть трохи послабшати від тяжкості штучних.

Експерти рекомендують скористатися легкими сироватками для відновлення, зміцнення, зволоження й об’єму. Краще, щоб це були б’юті-продукти на основі кератину, живильних олій або аргініну, як наведені нижче сироватки для вій.

І пам’ятайте, краса — не завжди жертвування чимось заради хорошого результату. Головне — розумний підхід до всього. І тоді будь-яка б’юті-процедура працюватиме на вас — приноситиме задоволення і допомагатиме почуватися впевненіше. Саме в цьому й допоможуть наші невеличкі підказки.

Попередня статтяПарні аромати. Хіти для нього та для неї
Наступна статтяДогляд за блондом: 8 важливих правил