Кошик

Правильний догляд за волоссям у віці 25+, 35+, 45+

Правильний догляд за волоссям у віці 25+, 35+, 45+

Виявляється, не лише шкіра вимагає різного догляду у різному віці, але й волосся. Потреби локонів змінюються, а разом з ними повинні змінитися засоби та система догляду.

25+

Хоч як це прикро, але з кожним роком волосся стає все тоншим та слабкішим. Тому після чергового дня народження бажано переглядати арсенал засобів і поповнювати його. У віці близько 30 років волосся, як і шкіра, починають страждати від сухості, що може стати «місточком» до перших вікових змін: ламкості і випадіння. Протистояти цьому потрібно за допомогою «зволожуючих» засобів – кондиціонерів і масок, що «наповнюють» волосся зсередини і надають йому доглянутий вигляд.

35+

У цьому віці важливо підібрати засоби догляду конкретно під свій тип волосся і шкіри голови. Косметиці під силу закрити всі слабкі місця шевелюри за умови грамотного і регулярного використання. Палітра продуктів рясна: для тонкого, сухого, пошкодженого, жирного, фарбованого, що електризується та січеться...

Не зайвим буде і термозахист, оскільки активне використання фена, праски для волосся або плойки обов'язково позначиться на стані локонів рано чи пізно. Можна підібрати термозахисний засіб з додатковими властивостями догляду.

45+

У цьому віці багато хто стикається з появою сивого волосся, що збільшує час, витрати і сили на догляд. Адже фарбоване волосся вимагає активного живлення і відновлення, щоб бути м'яким і шовковистим. На допомогу поспішають різноманітні маски, спреї і масла, які глибоко живлять локони і повертають їм здоровий вигляд.

Попередня статтяВсе своє ношу з собою: вибираємо та збираємо косметичку
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін