BROCARD перерахував 261 тис. грн у фонд «Я буду твоїм тилом» на допомогу дітям

BROCARD перерахував 261 тис. грн у фонд «Я буду твоїм тилом» на допомогу дітям

Згадуючи своє дитинство, у дорослих спливає на думці гучний сміх друзів під час гри у «квача», надскладний вибір рюкзака для школи, бабусині пиріжки та перші враження від великого літака в небі.

Часи змінюються – сучасні дітлахи, згадуючи своє дитинство, будуть відтворювати в пам’яті події сьогодення: мамині збори в укриття, роботу ППО, правило двох стін при повітряній тривозі. Зараз шкільні уроки часто проходять у сховищах, переїзд з дому повʼязаний зовсім не з гарними новинами, рюкзачок має речі першої потреби, а ігри з друзями не завжди відбуваються на свіжому повітрі.

Аби зробити життя цих дітей та їхніх батьків трохи легшим, наприкінці 2022 року ми започаткували благодійну ініціативу: весь прибуток від продажу парфумів Соул оф Юкреін (Soul of Ukraine) у магазинах і на сайті BROCARD.UA компанія перераховує благодійному фонду «Я буду твоїм тилом» для спецпроєкту «#Вониневинні» на допомогу родинам, які постраждали внаслідок війни.

Перші 120 тис. грн вже витрачені на забезпечення всім необхідним сімей Херсонщини. Минулого разу ми перерахували ще 77 тис. грн, на які фонд придбав гігієнічні засоби для родин-переселенців із дітьми з тимчасово окупованого Маріуполя. Сьогодні ж ми внесли ще 64 тис. грн, тож загальна сума допомоги становить 261 тис. грн – і все це завдяки вашим покупкам та великим серцям!

Збір коштів продовжується, а весь прибуток з продажів парфумів Соул оф Юкреін (Soul of Ukraine) у магазинах та на сайті BROCARD.UA і надалі йтиме на допомогу дітям.

Творімо добро разом!

Попередня статтяГрафік роботи магазинів BROCARD на грудень
Наступна статтяТільки справжні ікони стилю витримують випробування часом