Кошик

BROCARD у топ кращих роботодавців України 2021

10, 15 і навіть 25 років роботи, із самого заснування – співробітники BROCARD між собою жартують: можна піти в декрет або від чоловіка, але не з компанії. Ми раді, що наші заслуги відзначає і ринок – у черговий раз компанія отримала нагороду «Кращий бренд роботодавця», за версією видання «ТОП-100. Рейтинги найбільших».

При складанні рейтингу враховувалися прозорість ведення бізнесу, оплата податків, репутація компанії, можливість кар'єрного росту, соціальні гарантії і корпоративна культура.

Нам дійсно є чим пишатися: співробітники завжди були нашим головним активом, а людяність – ключовим підходом до побудови стосунків у компанії. Так було завжди – задовго до того, як у карантинну і пост-карантинну епоху це стало модним трендом. До пандемії ми регулярно возили в Париж 300 кращих співробітників на навчання (і дуже сподіваємося, що скоро зможемо зробити це знову), у розпал локдаун-криз зберегли всі (1700!) робочі місця, всі виплати і багато уваги приділяємо зростанню, розвитку і згуртованості колег – наших людей BROCARD.

Щиро дякуємо кожному співробітнику!

Приєднуйтеся до нашої дружної і красивої сім'ї!

Надсилайте резюме за адресою [email protected] із зазначенням бажаної позиції.

Попередня статтяПориньте у красу дикої природи
Наступна статтяВсе починається з ніг: найефективніші креми