Кошик

Як вибрати туш для об'єму вій? 10 фаворитів від топових брендів

Об'ємні вії 3D та привабливий погляд – мрія кожної дівчини. Зробити макіяж очей неповторним може правильно вибрана туш. Розберемося, як обрати ідеальний продукт для вій.

На що варто орієнтуватися

Насамперед варто визначитися, яких ефектів крім об'єму ви чекаєте від туші. Вона може подовжувати, робити густими та підкручувати вії, виділяти їх кольором тощо.

Важливими будуть і показники стійкості – якщо ви хочете, щоб ваш макіяж залишався бездоганним протягом усього дня та за будь-якої погоди, зверніть увагу на туші, які тримаються 16 годин та більше.

Звертайте увагу на склад туші – вона має бути гіпоалергенною та бути схвалена дерматологами. Близький контакт з очима може бути дуже небезпечним, якщо ви використовуєте неякісну косметику. Ідеальна об'ємна туш для вій має бути протестована.

Важливо, щоб туш розділяла вії, не зліплюючи їх разом, а також помітно надавала об'єму навіть при нанесенні в один шар.

Якщо об'єм ваша основна мета у виборі туші, рекомендуємо звертати увагу на продукти, які обіцяють візуальний об'єм 3D та ефект накладних вій. Такі туші роблять вії густими, а форму виразною.

Вибираючи туш, дивіться на форму пензлика – вона повинна бути зручною в нанесенні, підкручувати, розділяти і якісно фарбувати, при цьому не залишаючи занадто багато туші, яка може збиратися грудочками навіть від одного шару і потім осипатися.

Топ-10 туш для об'єму

Ми підібрали для вас десятку хітових тушей, з якими об'єм вій буде вражаючим:

  1. Nouba Volumaxi – туш стимулює зростання вій, підкручує їх своєю щіточкою та гарантує розкішний об'єм.
  2. Guerlain Cils D'Enfer So Volume – густі вії та пігментований чорний колір для ефектного погляду.
  3. Lancome Hypnose Doll Eyes – створює ефект лялькових вій за рахунок особливої ​​форми щіточки, яка підкручує та фарбує від коріння до кінчиків.
  4. Chanel Le Volume – стійка насичена туш із зручною щіточкою, яка гарантує вражаючий об'єм при нанесенні всього в один шар.
  5. Max Factor 2000 Calorie Curl Addict – об'ємна туш, яка також підкручує вії за рахунок вигнутої форми щіточки.
  6. Artdeco Amazing Effect – вражаючий об'єм та міні-щіточка, яка дозволяє пофарбувати як довгі, так і короткі вії, надавши їм виразності та прекрасної форми.
  7. Vivienne Sabo Cabaret Premiere – неймовірний об'єм, який можна порівняти за виразністю зі сценічним макіяжем. Зручна щіточка та гіпоалергенна формула підходять для чутливих очей.
  8. Collistar Unico – ефект миттєвого об'єму та ущільнення вій, який підкріплює стійкість туші.
  9. Eisenberg Paris Le Mascara Noir – екстрачорна туш, яка одним помахом щіточки створює на віях об'єм та густоту і робить їх у рази виразнішими за рахунок насиченого кольору.
  10. Make up Factory Volume – чудовий об'єм, густі вії та жодних грудочок, навіть якщо ви нанесете туш для більшого ефекту у кілька шарів.
Попередня статтяLove is in the air: дивовижні факти про кохання
Наступна статтяЖурнал BROCARD Parfums оживає!