Кошик

5 трендових аксесуарів 2023

Аксесуари — дивовижна річ. Важко посперечатися з тим, що зазвичай вони тримають весь образ. Їм під силу облагородити звичайний лук із футболки та базових джинсів, або ж вмить перетворити денне вбрання на вечірнє. Це справжні чарівники гардероба.

Тут ми підібрали наймодніші аксесуари, щоб цього сезону ви змогли легко вибрати нові актуальні вироби. Читайте далі, відкривайте сезон стильно та соковито.

1. Величезні сумки

5 трендових аксесуарів 2023 - Величезні сумки

Так-так, саме ті мішкуваті сумки знову в моді. Що більше, то краще! І в цьому їхня сила. Адже в таку сумку поміститься вся улюблена косметика та навіть ноутбук. Сумки форми тоут вже є у колекціях Bally, Bottega Veneta, Chloé та інших відомих брендів.

2. Балетки

5 трендових аксесуарів 2023 - Балетки

Улюблене взуття Бріджіт Бардо актуальне й дотепер. Тільки зараз ця модель доступна у не зовсім стандартних варіаціях. Шкіряні, тканинні або плетені балетки — з будь-якого матеріалу це взуття актуальне. Щоб зробити look соковитішим, носіть їх із гольфінами або шкарпетками. На самій верхівці яскраві атласні балетки Miu Miu.

3. Ланцюжки, каблучки, браслети та сережки зі срібла

5 трендових аксесуарів 2023 - Ланцюжки, каблучки, браслети та сережки зі срібла

Срібні прикраси або з покриттям сталевого кольору — немає значення. У новому сезоні весна-літо 2023 року вони безперечно виграють у золота. Але поєднання цих металів, як і раніше, залишається в моді. Тож настав час дістати ланцюжки, каблучки та сережки зі срібла, або придбати декілька нових.

4. Прикраси у вигляді троянди

5 трендових аксесуарів 2023 - Прикраси у вигляді троянди

Не зовсім передбачуваний і від цього надзвичайно цікавий аксесуар. Найімовірніше, це топ серед багатьох інших. Щоб зробити новий образ мегарозкішним, додайте троянду.

Нехай це буде чокер із трояндою, брошка, пояс, троянда на ланцюжку чи на сумці. Тут фантазія може бути безмежною.

5. Панама

5 трендових аксесуарів 2023 -  Панама

Завершуємо модний лист панамами та чепчиками. Якщо ви хочете втекти від холоду в тепло, або сховатися від спеки в прохолоду, вибирайте сезонну панаму.

Для зимової пори актуальні чепчики та панами з тедді, махри, екошкіри з утеплювачем.

А ось влітку можна потонути в різноманітті форм і матеріалів — плетені, бавовняні, солом’яні вузькі та крислаті — ви обов’язково знайдете свій варіант.

5 трендових аксесуарів 2023

Погодьтеся, всі ці аксесуари — абсолютний шик. Створюйте за їхньою допомогою унікальні трендові образи!

Попередня статтяЯк не помилитися з вибором аромату: запрошуємо на безкоштовний майстер-клас у BROCARD!
Наступна стаття5 ідей подарунків до свята весни