Кошик

7 лайфхаків сяючого макіяжу

7 лайфхаків сяючого макіяжу

Сяюча шкіра завжди була показником здоров'я й молодості. Так, можна створити ілюзію за допомогою хайлайтерів, правильного освітлення, постановки кадру або фільтрів, але варто повернутися в реальне життя, як карета Попелюшки блискавично перетвориться на гарбуз. Саме тому ми поставили собі завдання із зірочкою: зробити сяючий макіяж з ефектом вологої шкіри, що однаково органічно виглядатиме на фото в Instagram Гейлі Бібер і на дівчині в метро, яка сидить навпроти вас.

Вся декоративна косметика, згадана нижче, представлена у магазинах BROCARD і на нашому сайті

7 лайфхаків для створення сяючого макіяжу:

1. Не нехтуйте підготовкою. Використовуйте лосьйон для сяйва + денний крем або сироватку для зволоження – так ви створите ефект «підсвіченої» зсередини шкіри.

2. База під макіяж або праймер для обличчя (по суті, це практично одне й те саме) повинні містити сяючі частинки. Враховуючи їхню легку текстуру, наносити подібні засоби слід щільно, вбиваючими рухами.

3. Наступний крок: тональна основа. Вона може бути ідеально матовою та з ефектом легкого природного сяйва. Ми зробили акцент на останній:

4. Консилер – єдиний засіб, який може і має бути матовим у будь-якому макіяжі. Наносити його слід винятково під очі, аби приховати темні кола й додати погляду свіжості.

5. Рідкий, кремовий чи сухий хайлайтер – який обрати? Все залежить від вашого запиту й потреб: як правило, засоби з твердою і сухою текстурою більше підходять для природного денного макіяжу, а рідкі та кремові, враховуючи високу пігментованість – для вечірнього. Але ніхто не забороняє комбінувати! Ідеальний хайлайтер – той, який ви вибрали, попередньо зробивши свотчі на руці і зрозумівши, якого ефекту плануєте досягти.

6. Доповніть образ макіяжем очей і губ зі світловідбиваючими частинками – це створить ефект здорової зволоженої шкіри всіх зон обличчя.

Для очей:

Для губ:

7. Завершальний штрих – трохи бронзера чи кремових рум'ян!

Попередня статтяКупуй аромат – допомагай дітям: благодійний проект BROCARD і Соул оф Юкреін (Soul of Ukraine)
Наступна статтяЯк вибрати туш для вій