Кошик

Актуальні зачіски 2021-2022

Тренд на демократичність і легку недбалість проявляється не лише в одязі, а й в зачісках. Мода 2021-2022 вітає природність і свободу. Вона дає змогу кожному вибрати той варіант, який підійде саме його чи її зовнішності, й залишатися актуальними.

Трохи недбалості — один із проявів цієї свободи. Більше не потрібно укладати волосок до волоска й щедро наносити фіксатори, щоб мати вигляд наче щойно з перукарського салону. Навпаки, від хорошого майстра ви підете таким або такою, немов останню годину насолоджувалися легким морським бризом.

Тонкі коси

Тонкі коси

У тому чи іншому вигляді коси майже завжди в тренді. У моді були товсті коси через плече, згорнуті коси, коси складного плетіння, африканські — десятки варіантів, і напевно ще вигадуватимуть нові. Коси 2021 тонкі, в них збирається невелика частина загальної маси волосся. Часто вони асиметричні, фантазійного плетіння або зі вплетеними нитками або намистинами.

Низький хвіст-джгут і шпильки

Низький хвіст-джгут і шпильки

Низький хвіст, обгорнутий джгутом з пасма волосся, неймовірно стильний. Його перевага в універсальності: підходить і для святкового образу, й в офіс, і на пікнік, і на посиденьки з друзями. Потрібний акцент додадуть шпильки — романтичні в формі листочків або квітів, фантазійні, з намистинами або класичні.

Зачіски з хусткою/банданою і чубчик-шторка

Зачіски з хусткою/банданою і чубчик-шторка

Довгий, розділений надвоє чубчик-шторка має чудовий вигляд з довгим, середньої довжини волоссям і каре, й підходить практично будь-якому типу обличчя. Єдине для нього обмеження — кучеряве волосся. За «шторкою» легко доглядати, коригувати її досить раз на місяць. Такий чубчик завжди додає образу жіночності та легкої романтичності. Він прийшов до нас з 70-х, і захопив із собою один чудовий аксесуар — хустку.

Зачіски з хусткою/банданою і чубчик-шторка

Гарну хустку можна пов'язати на голову безліччю способів, сучасний тренд — не закривати волосся, а за її допомогою закріплювати зачіску. Скрутіть її та використовуйте як бандану, вплітайте в косу, закріплюйте нею хвіст, а якщо захочете зняти, повісьте зовні на ручку сумки або кілька разів оберніть навколо зап'ястя, як браслет.

Ефект мокрого волосся

Ефект мокрого волосся

Попри гадану складність все, що потрібно для створення мокрого ефекту — хороший гель і зовсім небагато часу. Одне «але» — є тип волосся, який, коли покритий таким гелем, має не стільки мокрий, скільки сальний вигляд. У зоні ризику пряме та світле волосся. А ось волоссю темному та кучерявому мокрий ефект гарантує цікавий і модний образ.

Розпущене волосся природних відтінків

Природні відтінки прийшли на зміну яскравим неприродним кольорам та їхнім комбінаціям. Маятник хитнувся в інший бік, і всі згадали про те, що натуральний колір волосся не менш гарний. До того ж зовсім не обов'язково ходити лише з тим кольором, який дістався від природи, можна підібрати будь-який натуральний відтінок.

Розпущене волосся природних відтінків

Здавалося б, простіше за розпущене волосся нічого не може бути. Насправді саме тут видно всі можливі недоліки, тому саме до такої зачіски потрібно поставитися уважно. Волосся має бути здоровим, чистим, доглянутим і добре розчесаним.

Наймодніша деталь

Тщательно продумывая свой образ, не забывайте о выражении лица. Можно быть на пике моды и не вызывать у окружающих ничего, кроме желания отойти подальше. В то же время искренняя улыбка и приветливый взгляд всегда компенсируют недочеты и не вполне удачные эксперименты, и, конечно же, они всегда актуальны.

Попередня статтяНовий аромат для чоловіків SCANDAL POUR HOMME від Jean Paul Gaultier!
Наступна статтяBROCARD вітає з Днем Незалежності!