Кошик

Діяльність компанії «Брокард-Україна» під час війни росії проти України

Як відповідальний український бізнес ми з першого дня війни підтримуємо Збройні Сили України — на сьогодні ми сплатили 60 млн гривень податків і вже перерахували армії 42 млн гривень. Ця цифра збільшується кожного дня — прибуток всіх працюючих наразі магазинів йде на рахунки ЗСУ. 

Наші співробітники стали волонтерами та бійцями. Ми сиділи в підвалах Ірпеня та Бучі, Маріуполя та Харкова, звикали до постійних сирен в Києві, втратили домівки, змушені були тікати, загубили зв’язок з близькими.

Наші колеги завжди міцно трималися один одного, але війна згуртувала нас ще більше — щоб підтримати країну, один одного та наші родини.

 

Компанія «Брокард-Україна» беззаперечно і однозначно засуджує військову агресію рф проти нашої країни! 


Крім фінансової підтримки ЗСУ, ми також:

  • Незважаючи на суттєве скорочення операційної діяльності, зберегли наразі повний штат компанії
  • Передаємо продукцію на потреби армії — все, що може стати в нагоді (мило та засоби для миття, шампуні, засоби для гоління тощо)
  • Наші колеги з перших днів війни захищають Батьківщину у складі ЗСУ, ТРО та на IT-фронті
  • Допомагаємо із масовими закупівлями тактичного екипірування, продуктів, ліків тощо — у тому числі за кордоном
  • Колеги з різних регіонів допомагають один одному та іншим громадянам у вимушених важких переміщеннях зі сходу на захід з пошуком житла та тимчасовим розселенням. Розвозять їжу, воду, консультують щодо виїзду за кордон, шукають та знаходять ліки, допомагають тим, хто цього потребує найбільше, втішають та розраджують.

ТОВ «Брокард-Україна» — український бізнес, який веде діяльність тільки на території нашої держави вже більше 25-ти років. В компанії працюють 1808 працівників — виключно громадяни України, які ніколи не підтримували і не підтримують дій або пропаганди проти нашої держави. Ми ведемо бізнес виключно у правовому полі, прозоро і свідомо — кожен із наших співробітників офіційно оформлений, має всі соціальні гарантії та захист, ми сплачуємо всі податки та слідуємо всім стандартам ведення відповідального бізнесу. 

Інформація щодо кінцевого бенефіціарного власника компанії завжди знаходилась у відкритому доступі — вона була подана державному реєстратору у строки, встановлені законодавством України.

ТОВ «Брокард-Україна» не здійснює жодної діяльності на території рф, в магазинах мережі не продаються товари, вироблені в росії. 

З перших днів війни ми в діалозі з нашими партнерами та клієнтами, всебічно висвітлюємо статус нашої компанії, який є загальновідомий та прозорий. Учасники ринку нерухомості знають про обмеження НБУ, що стосуються компаній, кінцевими бенефіціарами яких є громадяни росії.

Зараз ми продовжуємо робити те, що вміємо найкраще. Ми знайшли сили і можливості відчинити чверть наших магазинів — там, де це безпечно і технічно можливо. Ми працюємо, аби ще більше допомагати армії, підтримувати економіку, обслуговувати наших клієнтів, які дуже чекали відкриттів, надавати можливість працювати нашим співробітникам, яким це вкрай важливо для стабільного психологічного стану.

Ми разом зі всією Україною пришвидчуємо нашу Перемогу.


Слава Україні! 

 

Попередня статтяДогляд вихідного дня з Sensai
Наступна статтяРобота стаціонарних магазинів мережі та інтернет-магазину Brocard.ua