Кошик

Макіяж у стилі ангелів Victoria`s Secret: повторюємо разом!

Макіяж Victoria`s Secret

Усі, хто слідкував за модою у 2000 – 2010 роках, точно пам’ятають помпезні шоу Victoria`s Secret, які викликали фурор у глядачів. Дівчата робили все, аби бути схожими на моделей показу, у тому числі, повторювали їхні образи. Мода ж має властивість повторюватися, тому тренд на макіяж у стилі ангелів Victoria`s Secret знову набирає обертів! Це й не дивно, адже він натуральний та ефектний водночас.

Розповідаємо секрети такого макіяжу!

Сяюча база

Макіяж Victoria`s Secret

Одна з головних особливостей цього макіяжу – сяючий і здоровий тон обличчя. Аби досягти цього ефекту радимо використовувати сяючу базу, яка зробить вашу шкіру здоровою та відпочилою. Крім того, вона подовжить стійкість мейкапу, щоб він не «потік» навіть увечері!

Тон з глянцевим фінішем

Макіяж Victoria`s Secret

Для створення натурального та природного ефекту обирайте легкий тон, BB- чи CC-крем з глянцевим фінішем. Не перевантажуйте шкіру великою кількістю засобу – кількох крапель цілком вистачить, щоб створити рівний тон. Рекомендуємо наносити продукт вологим спонжем, адже він забезпечує легке перекриття.

Корекція кремовими текстурами

Макіяж Victoria`s Secret

У цьому макіяжу корекцію обличчя варто робити рідкими або кремовими текстурами, які будуть «з’єднуватися» з тоном. Такий прийом виглядатиме більш м’яко та натурально, ніж контурування сухими продуктами. Для рум’ян обирайте рожеві та персикові відтінки.

Важливо: рідкі текстури ми наносимо перед пудрою, тобто на вологе після тону обличчя.

Хайлайтер

Макіяж Victoria`s Secret

Ніс, щічки, вилиці та повіки – нанесіть куди душа забажає, адже блиск має бути всюди! Для цього кроку краще використовувати сухі текстури, адже саме вони мають найбільше блискіток та мерехтіння. Не забуваймо і про внутрішній кутик ока – це зробить погляд більш відкритим.

Білий або бежевий олівець

Макіяж Victoria`s Secret

Нанесення білого або бежевого олівця на нижню слизову візуально збільшує око, робить його відкритим та яскравим, створює ефект «ангельського» погляду. Це також допомагає приховати втомленість та зменшити почервоніння в очах.

Попередня стаття#ScientiVist від Dr Irena Eris – наука краси і досконалості
Наступна статтяВперше в Ужгороді: запрошуємо на майстер-клас з Ларисою Слівною!