Кошик

Молодість, пірати, яблучний кальян: 5 нових нішевих ароматів у BROCARD

5 нових нішевих ароматів у BROCARD

Авангардні й політкоректні, ніжні та зухвалі, дифузні й ті, що «сидять» близько до шкіри – нішеві аромати можуть бути дуже різними. Незмінним лишається одне: якщо ви з ними познайомилися, то вже навряд чи коли-небудь зможете розлучитися!

Продовжуємо знайомити поціновувачів ольфакторного мистецтва з новими авторськими творіннями в BROCARD!

Kilian Paris Smoking Hot

Kilian Paris Smoking Hot
Kilian ParisSmoking Hotпарфумована вода
10 067,00 грн

Прилетівши в Дубай, Кіліан Хеннессі завжди замовляє яблучний кальян і Hennessy Xo з льодом, насолоджуючись неймовірним видом на Бурдж-Халіфу. За його зізнанням, так він ностальгує за першими відомими йому ритуалами: сімейними дегустаціями коньяку, що часто закінчувалися джентльменським курінням... Або двома.

Випари для кальяну й витримані дубові цукри коньяку залишили в Кіліана бажання створити справжній сміливий тютюновий аромат – Smoking Hot, у назві якого зашито подвійний сенс: вогонь і дим, та підвищена концентрація спокуси в повітрі. «Як не існує єдиного способу бути мужнім, – ділиться Кіліан, – так не існує і єдиного способу бути «гарячим курцем».

  • верхні ноти: яблуко, кориця, дим
  • ноти серця: абсолют тютюну Кентуккі, дубовий мох
  • базові ноти: бурбонська ваніль, оrcanox

Gritti Because I'm Free

Gritti Because I'm FreeGrittiBecause I'm Freeекстракт
5 891,70 грн

Танцюй! Кружляй! Почувайся вільно! Парфумер Лука Грітті закликає перетворити цю ніч на свято! Нехай лише зірки та місячне сяйво будуть свідками чарівного дійства, а ритмічні рухи відбивають такт разом зі стуком серця. Ніч наповнює повітря ароматами – провокаційними, хвилюючими, запаморочливими! Пишний букет жасмину й туберози трансформується в густий акорд цукатів, карамелі й ванілі, відтінених терпкістю петитгрейна.

Жодних обмежень! Злітай вище, ніж будь-коли!

  • верхні ноти: цукати, петитгрейн, квітка мигдалю
  • ноти серця: жасмин, тубероза, квітка банана
  • базові ноти: амбра, карамель, ваніль

Atkinsons London 1799 Pirates' Grand Reserve

Аромат присвячений унікальній історичній особистості – англійському пірату-джентльмену, серу Френсісу Дрейку, який очолив навколосвітнє плавання під королівським прапором. Авантюрна й безстрашна композиція пробудить справжнього шукача пригод! Ковток витриманого рому – на знак поваги до улюбленого напою піратів. Трохи шоколаду й какао – як матеріальне втілення екзотики таємничих далеких земель і невідомих країн, куди дістаються лише найбільші відчайдухи!

  • верхні ноти: ром, ваніль, какао, геліотроп, жасмин
  • ноти серця: кедр, кардамон, шавлія, герань
  • базові ноти: кашмеран, ваніль, пачулі, мускус, мох

Zarkoperfume Youth

Zarkoperfume Youth
ZarkoperfumeYouthпарфумована вода
3 113,30 грн

З ароматом Youth ми залишаємо прохолодне узбережжя Скандинавії, яке так любить єдиний практикуючий парфумер-нішеїст Данії Зарко Альманн Павлов і опиняємося у фантастичному місці! Тут на сандалових деревах розквітає жасмин, стиглі персики й яблука вже готові зустрітися з землею, а соковита диня, присипана ваніллю й пелюстками троянди очікує, коли її продегустують. Тут живе молодість.

  • верхні ноти: персик, диня, яблуко
  • ноти серця: жасмин, троянда, білі квіти, слива
  • базові ноти: сандалове дерево, мускус, ваніль

Tom Ford Azure Lime

Tom Ford Azure Lime
Tom FordAzure Limeпарфумована вода
10 556,00 грн

Перше випуск аромату світ побачив у далекому 2010 році, проте невдовзі його було знято з продажу. У 2023 Azure Lime тріумфально повернувся з оновленим дизайном – фірмовим флаконом у вигляді шахової фігури бірюзового кольору! Іскриста композиція розповідає про Мюстік, невеличкий острів у Карибському морі неподалік Барбадосу, який є улюбленим місцем відпочинку знаменитостей, політиків, зірок шоубізнесу та представників аристократії. Дзвінкий акорд м’яти й лайма відтінений мускусом, деревними нотами й олією бучу.

  • верхні ноти: лайм, м’ята, листя фіалки
  • ноти серця: олія бучу
  • базові ноти: мускус, сандал, дуб
Попередня статтяВідкриття осені: новий BROCARD у луцькому ЦУМі!
Наступна статтяBROCARD на Дні народження ТРЦ Gulliver: відзначаємо свято разом!