Кошик

Натуральні олії: підказки щодо використання

Натуральні олії: підказки щодо використання

Тренд на натуральну косметику залишається й до сьогодні. Він цілком заслужено не знижує обертів. Адже покупці все частіше обирають натуральну або органічну косметику замість овердозу хімії у засобах для догляду за шкірою. Або принаймні віддають перевагу продуктам із високим вмістом природних екстрактів.

Сьогодні один із найпопулярніших напрямків у догляді — натуральні олії. На їхній основі виготовляють високоефективні сироватки, креми, маски та шампуні.

У цій статті ми розглянемо деякі тонкощі використання косметики на базі олій та залишимо декілька підказок щодо використання олій як самостійного засобу.

✓ Використання олій у чистому вигляді

Це підказка №1 і, мабуть, найважливіша. Будь-яку олію потрібно наносити на вологу шкіру (не мокру!). У такому разі вона утримує вологу у верхньому шарі шкіри. Після такого догляду протягом декількох тижнів шкіра стає шовковистою та нереально м’якою.

Наші олії-бестселери:

✓ Якщо олії занадто багато

Іноді поспіхом ми можемо трохи переборщити з засобом. Якщо так сталось, що ви нанесли занадто багато олії, просто прикладіть до обличчя м’яку серветку та промокніть. Тут важливо не терти шкіру.

Зверніть увагу на серветки з генетично модифікованого сорту бавовни. Вони сертифіковані Ecocert, 100% натуральні гіпоалергенні волокна. Безпечні навіть для реактивної шкіри.

✓ Універсальна олія має бути легкою

Якщо ви не хочете збирати низку косметики для різних ділянок тіла, ваш варіант — універсальна олія. Але тут варто звернути увагу на те, щоб вона була ультралегкою. У такому випадку продукт живитиме, відновлюватиме та зволожуватиме шкіру та волосся, але без обтяження пасм. Найкращий вибір — суха олія.

Наприклад, Nuxe Prodigious — суха олійка для волосся, обличчя та тіла. Вона неймовірно легка, з природною сумішшю екстрактів та олій і навіть anti-age ефектом.

✓ Олія для волосся

Одна з найпопулярніших у використанні. Може бути чистою чи багатокомпонентною. Під час лікування волосся оліями пам’ятайте: наносити олію на волосся і шкіру голови потрібно виходячи з їхнього типу та стану. Це може визначити лише хороший фахівець. В іншому разі можна ще більше висушити шкіру чи волосся. Або зовсім забити пори та сповільнити ріст нового.

Нижче представлені олії для пошкодженого, сухого, ламкого та тьмяного волосся. А Leonor Greyl навіть для захисту пасм від води та сонця.

Якщо перукар чи трихолог визначив саме такий стан і тип волосся, можете сміливо наносити ці продукти. Якість — найкраща.

Сподіваємося, що ці маленькі поради спростять ваш догляд за собою за допомогою олій.

Можна створювати олії самостійно, змішуючи найулюбленіші, або придбати готові. Основне правило — використовувати суто свіжі та гіпоалергенні компоненти. І тоді сяятиме і шкіра, і волосся, і ви!

Попередня стаття6 ідей бюджетних подарунків до 600 гривень
Наступна статтяІнтернет-магазин BROCARD.UA відновив роботу!