Обережно: аромати, що викликають звикання!

Обережно: аромати, що викликають звикання!

Що відрізняє якісний аромат від звичайного? Бажання його носити. А в чому різниця між хорошими духами та неймовірними? Тільки до останніх ми завжди повертаємось. Купити нішеву парфумерію в Києві можна в магазинах BROCARD, а поки знайомимо вас з ароматами, що викликають звикання з першого знайомства!

By Kilian Princess

Пам'ятаєте свою першу закоханість? Коли постійно тримаєтеся за руки й цілуєтеся? Кіліан Хеннессі – творець бренду By Kilian – також згадав цей час. Так з'явилася колекція My Kind of Love. «Я хотів, щоб ароматам була властива багатошаровість акордів, якими славляться мої роботи, але при цьому композиції були побудовані навколо основного інгредієнта – незвичайного і впізнаваного», – каже Кіліан.

Вже в самій назві зашита формула і асоціація: ванільно-карамельний I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess у перекладі означає: аби бути принцесою, принц – не обов'язкова умова. Солодкість маршмеллоу відтінена фруктовими нюансами яблук і персиків, а квіткова хмара жасмину та гедіону обрамляється димністю бензоїну.

Zarkoperfume MoleCule 234.38

Zarkoperfume MoleCule 234.38
ZarkoperfumeMoleCule 234.38парфумована вода
5 414,40 грн

Швидше явище, аніж аромат. В основі MoleCule 234.38 by Zarkoperfume – єдина молекула, що переплітається з вашими власними феромонами. Запах постійно адаптується до температури тіла та навколишнього середовища, він наче прислуховується до вашого настрою, завдяки чому продовжує еволюціонувати протягом 10 годин.

Наука цього явища полягає в сплетінні суперечливих молекул, які при з'єднанні пристосовуються до вашої особистості й фізичних умов. Такий таємний зв'язок дозволяє створити найчуттєвішу парфумерну історію, яка стає вашим продовженням.

Gritti Extrait De Parfum Fenice

Gritti Extrait De Parfum Fenice
GrittiExtrait De Parfum Feniceекстракт
11 844,00 грн

Gritti Extrait De Parfum Fenice – повість, що передає дух оперного театру Ла Феніче. Аромат сповнений пристрастей, надій та одкровень – своєрідний антракт між майбутнім і минулим. Вони лише голос, до якого ми можемо прислухатися. Але реальність понад усе. У ній немає фальші, вона обов'язково зробить нам сюрприз.

Оновлена формула в концентрації Extrait de Parfum складається із соковитих фруктових нот персика та маракуї, квіткового акорду лілії і магнолії, теплих відтінків амбри й дорогоцінних порід дерева.

Vilhelm Parfumerie Morning Chess

Vilhelm Parfumerie Morning Chess
Vilhelm ParfumerieMorning Chessпарфумована вода
2 904,60 грн

Асоціації: світанок у шведській глибинці на дачі у дідуся. Принаймні таку ідею закладав творець бренду Ян Вільгельм Альгрен. Онук щойно повернувся з першої вечірки, а сонячні промені м'яким світлом заливають усе довкола, не дають заснути. Ольфакторна гра умів і поколінь в шахи у внутрішньому дворику. Morning Chess – краса літа, запах дерев'яної дошки й попільнички з вологим тютюном, що додає моменту напруги. Маскулінність: одна вже обтяжена досвідом, віком і логікою (теплі пряні відтінки шкіри), інша – наївна, ще дитяча, проте вже з чоловічим ентузіазмом (дзвінка прохолода бергамота). Шах і мат.

Atelier Des Ors Crepuscule Des Ames

Atelier Des Ors Crepuscule Des AmesAtelier Des OrsCrepuscule Des Amesпарфумована вода
8 999,00 грн

Аромат на межі чистоти й спокуси Crepuscule Des Ames – ольфакторна інтерпретація шедевру Густава Клімта «Бетховенський Фріз». На губах смак мандаринів, у повітрі – прянощі кардамону з шавлією. Як звучить душа, яка вічно шукає спокою та гармонії? Чи є в ній пристрасть та яскравість, як у гвоздичного перцю? Чи така ж вона чуттєва, як акорди пачулі чи дамана? Майстри Atelier Des Ors упевнені, що саме ці ноти відбивають сутність людської душі, тому помістили їх у флаконі Crépuscule des Ames.

Попередня статтяЯк вибрати туш для вій
Наступна стаття«Брокард-Україна» не контролюється органами державної влади росії та не є власністю громадян рф