Кошик

«Очі в небі, що рятують життя»: BROCARD придбав дрон для бригади аеророзвідки

Дрони – це очі в небі. Або наша пташка, або наші хлопці платять свої життя

«Дрони – це очі в небі. Або наша «пташка», або наші хлопці платять свої життя», – так розказав нам один із мужніх бійців з аеророзвідки про важливість дронів на війні.

Найстрашніше на фронті – не знати, що робить ворог. Дрони ж допомагають моніторити простір, відстежувати місцезнаходження і дії нападників, бачити, коли воїнам на окремих позиціях потрібне підкріплення під час наступу чи безпечний вихід звідти.

Аби полегшити роботу нашим героям і надати додаткові «очі», BROCARD придбав квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo, набір підсилювачів сигналу й антен для бригади аеророзвідки!

І хоча зовні він більше нагадує дитячу іграшку з футуристичним дизайном, час польоту становить понад півгодини, а дальність – до 6-7 км з використанням спеціальних засобів!

«На борту є камера, яка дає змогу побачити все, що відбувається на дальності кількох кілометрів. Завдяки цьому працює аеророзвідка: ми піднімаємо «пташок» у небо і з висоти 400-500 метрів відслідковуємо, що відбувається, передаємо інформацію компетентним людям, які вирішують, що з тим робити. Коли є «пташка», атаки перестають бути неочікуваними – ми можемо вишукувати піхоту ворога, танки, виходи артилерії і завдяки цьому наводити туди наших хлопців. А вони вже відпрацюють».

До речі, нашу «пташку» назвали на честь компанії!

Дрони – це очі в небі. Або наша пташка, або наші хлопці платять свої життя

Легкого польоту, BROCARD! Повертайся трофеєм із нашою Перемогою!

Дрони – це очі в небі. Або наша пташка, або наші хлопці платять свої життя
Попередня статтяBROCARD вітає всіх мам!
Наступна статтяБлагодійний проєкт до Дня матері з Lancôme: збираємо 1 000 000 грн на допомогу дітям із вродженими вадами серця.