Кошик

Разом до Перемоги!

Разом до перемоги!

Разом до Перемоги!

Єднаймося заради підтримки України у боротьбі за незалежність і суверенітет

Минув майже рік з моменту, як російська агресія, що тривала на сході країни 9 років, перетворилася на повномасштабну війну проти України. Тоді більшість із нас не відрізняли звуків ракет, градів і дронів-камікадзе. Не знали, що зовсім скоро із точністю військового експерта визначатимемо гуркіт влучання від гуркоту збиття ворожого об’єкту нашою доблесною ППО.

Ми відчували страх, біль, безсилля, але бажання здатися – ніколи! Ми трималися й витримали, завдяки тому, що були разом – плечем один для одного й опорою для держави, допомагали за будь-яких обставин і ще раз довели: наша нація – нездоланна!

BROCARD впродовж року повномасштабної війни допомагав в боротьбі проти агресора. Це стало можливим завдяки вашим покупкам у мережі та в інтернет-магазині.

Внесок BROCARD у наближенні Перемоги (оновлено 16 квітня 2024):

  • перераховано 209 млн грн на підтримку ЗСУ, 5 млн грн із них спрямовано у фонд «Повернися живим» на розвідувально-ударні комплекси для проєкту «Довгі руки ТРО»
  • передано для військових у перші місяці війни 12 тис. одиниць товару на суму 4 млн грн (гелі для душу, шампуні, засоби для гоління, вологі серветки, бальзами для губ)
  • перераховано 373,1 тис. грн у благодійний фонд «Я буду твоїм тилом» в рамках проєкту «Купуй аромат – допомагай дітям», згідно якого весь прибуток від продажу аромату Соул оф Юкреін в мережі BROCARD та інтернет-магазині BROCARD.UA спрямовується на забезпечення потреб дітей, які постраждали внаслідок війни. #Вониневинні
  • група компаній BROCARD у 2022 році сплатила податків на суму 673 млн грн
  • придбано квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo, набір підсилювачів сигналу й антен для бригади аеророзвідки
  • 25 наших співробітників знаходяться у лавах ЗСУ і боронять країну на найгарячіших напрямках.
  • співробітники регулярно збирають кошти для колег і їхніх близьких, які зараз на службі: на тепловізори, кровозупиняючі турнікети, каски й шоломи, наколінники, термоустілки, на авто й запчастини, зарядні станції тощо.

Перший мільйон гривень було відправлено ще у лютому 2022 року:

Разом до перемоги!

7 березня 2022 року, коли війська рф намагалися оточити Київ, Харків, Чернігів, Суми, Миколаїв, було здійснено одноразовий великий платіж у сумі 30 млн гривень, адже ситуація на фронті ставала напруженою, а волонтерський рух тільки набирав обертів:

Разом до перемоги!

5 млн гривень перераховано у благодійний фонд «Повернися живим» на розвідувально-ударні комплекси для проєкту «Довгі руки ТРО». «Повернись живим» — фонд компетентної допомоги армії, який вже дев’ятий рік працює задля збереження життя військових та системної протидії ворогові. Фонд закуповує обладнання, яке допомагає рятувати життя військових, зокрема, тепловізійну оптику, квадрокоптери, автомобілі, системи захисту та розвідки.

Разом до перемоги!
Разом до перемоги!

Не зупиняємося та продовжуємо крок за кроком йти до нашої спільної мети.

Купуючи в магазинах BROCARD, ви наближаєте нашу Перемогу.

Дякуємо за вашу допомогу!

Слава Україні!

Попередня статтяНатхнення для весняного макіяжу від ARTDECO
Наступна статтяЗроблено в Україні: новий бренд Joko Blend у BROCARD!