Кошик

СКАРБИ МІРІАМ. 20 років досліджень та інновацій для розкішного волосся

СКАРБИ МІРІАМ. 20 років досліджень та інновацій для розкішного волосся.

З нагоди 20-річчя бренду Міріам Кеведо висловлює подяку вам за те, що розділяєте цю захоплюючу подорож з нею. Подорож, яка складається з досліджень засобів проти старіння, інновацій та відданості. Два десятиліття наполегливої роботи, відкриттів та радості успіхам у досягнені виняткових результатів  омолодження волосся.

Міріам Кеведо відкриває цей рік святкування своїми найкращими скарбами, цінними порадами та сяянням. Вона зібрала рішення основних проблем з догляду за волоссям у добірці з 13 найбажаніших продуктів і виділила 4 ключові складові догляду за волоссям, дотримуючись яких ви розкриєте природну розкіш свого волосся.

Спеціальний догляд за шкірою голови

Це настільки очевидно, що іноді ми забуваємо про це: під нашим волоссям також є шкіра. Стан шкіри голови, зволоження і сяяння волосся, і навіть такі проблеми, як випадіння або жирне волосся, значною мірою залежать від вашого здоров’я. Догляд за шкірою голови за допомогою екфоліації та шокових процедур є ключем до красивого здорового волосся.

Очистити та звільнити

Усі шампуні Miriam Quevedo звільняють від забруднень і, перш за все, враховують потреби як шкіри голови, так і волокон волосся. Адже їхні формули не містять сульфатів і збагачені натуральними поверхнево-активними  речовинами, які дбайливо та селективно видаляють забруднення, зберігаючи природний захисний бар’єр, а також активними антиоксидантними інгредієнтами для захисту волокна волосся у вологому стані.

Зволоження та живлення

Кондиціонер і маски Miriam Quevedo - це скарби, що є джерелом сили та краси волосся. Їх висококонцентровані формули спеціально розроблені для нанесення також на шкіру голови. Дорогоцінні активні компоненти, діючи від коренів до кінчиків, відновлюють, зволожуюють та забезпечують поживними речовинами, необхідними для красивого, здорового та міцного волосся.

Укладання та захист

Краса не завжди потребує жертв, принаймні, коли йдеться про укладання волосся. Відкрийте для себе скарби, які можуть набагато більше ніж створення бажаної зачіски. Засоби для стайлінгу Miriam Quevedo лікують і захищають ваше волосся від старіння, викликаного термічним впливом, забрудненнями та бурхливим ритмом життя. Останній штрих, який також є вагомою частиною догляду за волоссям.

Що робить Міріам Кеведо та її засоби такими особливими?

Піонер і провидиця у дослідження краси волосся, Міріам давно зрозуміла, що наше волосся теж старіє, і розробила засоби, які раніше були «немислимими» у цій галузі. Вона представила революційну концепцію шкірифікації волосся. В основі цієї концепціі полягає розуміння того, що краса та здоров’я волосся залежить від стану шкіри голови, і вона, як і шкіра обличчя чи тіла, також старіє. Міріам перенесла основні інгредієнти, протоколи та передові технології догляду за шкірою обличчя в догляд за волоссям, і досягла в цьому приголомшливих результатів.

Постійно впроваджуючи інновації за допомогою власної науково-дослідної лабораторії, Міріам Кеведо є ідеальним поєднанням природи та науки: вона працює з дорогоцінними інгредієнтами, рослинами та біотехнологіями за дуже суворою методологією. Фактично, вся її продукція розроблена відповідно до філософії «чистої краси»: рослинні формули, понад 85% повністю натуральних інгредієнтів, упаковка з цукрового очерету. Також при розробці засобів Міріам Кеведо уникає використання у своїх формулах потенційно небезпечних інгредієнтів, таких як сульфати, парабени, мінеральні олії, фталати, парафін або вазелін.

Попередня статтяРобота стаціонарних магазинів мережі та інтернет-магазину Brocard.ua
Наступна статтяBROCARD Niche Bar: цікаві факти