Кошик

Таємниці нішевої парфумерії: як пройшов майстер-клас у BROCARD

«Аромат – це наш голос, коли ми мовчимо», – розпочала наша експертка Лариса Слівна, з перших слів змусивши публіку затамувати подих. Цієї суботи майже 40 гостей – досвідчених шанувальників і тих, хто тільки відкриває для себе світ авторських ароматів – зібралися на майстер-класі «Таємниці нішевої парфумерії» у BROCARD ТРЦ Ocean Plaza.

Ми все занотували й ділимося з вами!

Що ж вирізняє нішеву парфумерію?

Ідея й творча свобода

В авторській парфумерії керує майстер, а не маркетинг.

Художня парфумерія – це мистецтво, а мистецтво – завжди зашифроване повідомлення. Автор вкладає у нього свої почуття й враження – і розповідає вам, роблячи співучасником яскравого дійства. Ви проживаєте цю ольфакторну історію – і вона стає вашою. І ось вже ви – оповідач. А ваше оточення захоплено слухає.

Флакон

Деталі, на які неможливо не звернути увагу! Флакони колекції Sea Stars Tiziana Terenzi вражають розкішшю – 2 роки знадобилося, аби дизайнерська ідея досягла технічної можливості її втілення. Стопер флакону – це ювелірна техніка грануляції, 98 перлин і 24-каратне золоте покриття.

Флакони Escentric Molecules – все стримано і просто. Парфумер Геза Шоен навмисно відмовився від усього (навіть від кришечки!), щоб не відволікати слухачів від краси метаморфоз гри всього однієї молекули!

Флакон Penhaligon's має унікальний перебіг спрею – тривалий і дрібнодисперсний, завдяки чому одним натисканням ви можете нанести аромат майже на половину тіла. А в Rance хід спрею «парасольковий» – він розпорошує не тільки вперед, а й убік, наче обіймаючи вас.

Такі деталі – досить дороге задоволення для марки, але парфумери свідомо йдуть на цей крок, аби до флакона було не менш зворушливе ставлення.

Складність парфумерної композиції

Використання непоєднуваних компонентів, багатошаровість і багатогранність – такі аромати вимагають повного розчинення, а не просто нашого бажання приміряти на себе той чи інший парфум. У цьому випадку обираємо не ми, а обирають нас!

Склад і сировина

Використовуючи натуральну сировину, кожен поважаючий себе парфумер дотримується правил етноботаніки, обираючи троянду, ірис, жасмин, пачулі, сандал з ідеальних за кліматичними умовами місць.

Натуральні інгредієнти підкреслюють красу того, що створила природа, а синтезовані відповідають за фантазійність. Нота зігрітого сонцем піску або вологого каменю – це зовсім не про запах. Це – про нашу фантазію.

Приємні враження та емоції гостей від майстер-класу доповнились подарованими компліментами від BROCARD!

Дякуємо усім, хто був з нами!

Попередня статтяСвяткуємо День вишиванки разом!
Наступна статтяЧому державі потрібен BROCARD