Кошик

Українські бренди в BROCARD. Частина 5

Українські бренди в BROCARD. Частина 5

Сучасні українські бренди доводять, що «Made in Ukraine» – це гарантія якості. BROCARD зі свого боку продовжує поповнювати полиці вітчизняними засобами, адже ви заслуговуєте найкращого. Наші бренди активно стежать за останніми технологіями та інноваціями, забезпечуючи ефективні і безпечні продукти за доступними цінами.

Розповідаємо про наших новачків!

Irene Bukur

Українські бренди в BROCARD. Частина 5

Irene Bukur входить в десятку найкращих українських косметичних брендів. 15 років на косметичному ринку, близько 100 оригінальних рецептур, 5 авторських програм по догляду та понад 150 000 постійних клієнтів свідчать про якість та ефективність засобів для обличчя, тіла і волосся.

Рецептури Irene Bukur розробляються у співпраці з провідними косметологічними, біохімічними та біотехнологічними лабораторіями Швейцарії, Франції, Німеччини, Іспанії, США.

Сфера використання: догляд за шкірою обличчя, тіла й волоссям

Що спробувати:

Beautyderm

Українські бренди в BROCARD. Частина 5

Beautyderm – це український бренд косметики, який створює інноваційний та ефективний догляд за шкірою з простими та зрозумілими компонентами. Продукти не тільки підіймають настрій підтримуючи відмінний стан епідермісу, але й допомагають боротися із наявними проблемами, такими як сухість, пігментація, зморшки та інші вікові зміни. Також, бренд представляє дитячу серію щоденних засобів, які роблять шкіру дітей ще ніжнішою та зволоженою.

Сфера використання: догляд за шкірою тіла дітей та дорослих

Що спробувати:

Hair Trend

Українські бренди в BROCARD. Частина 5

Використовуючи інноваційні розробки Hair Trend, наприклад двофазні незмивні кондиціонери, бустер-філлер, сироватки та олії для відновлення структури волосся, ви отримаєте неперевершений результат професійного догляду в домашніх умовах! У бренду є 2 основні напрямки: натуральна та професійна серія, де кожна має засоби для трьох типів волосся.

Сфера використання: догляд за волоссям

Що спробувати:

Raiz

Українські бренди в BROCARD. Частина 5

Молодий український бренд Raiz виготовляє манікюрні та педикюрні інструменти для домашнього і професійного використання.

Серія WORК розроблена спеціально для майстрів, куди входять 11 видів кусачок для шкіри та 1 для нігтів, 7 видів ножиць для кутикули, 6 видів лопаток та інші корисні у роботі інструменти.

Серія НОМЕ створена для підтримки манікюру вдома. У косметичці мають бути ножиці для кутикули, кусачки, лопатка та пилочка. А підібрати всі необхідні інструменти можна у серії НОМЕ.

Сфера використання: інструменти для манікюру та педикюру

Що спробувати:

Попередня статтяКонкурс «Подарунки від Make up Factory»
Наступна статтяHANAMI by ANNAYAKE: пружна та сяюча шкіра, здатна протистояти щоденним стресам в умовах мегаполісу